I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Plivači Proletera i dalje na suvom – čeka se otvaranje bazena (VIDEO)

Nakon ukidanja vanrednog stanja gotovo svi sportski klubovi vratili su se redovnim aktivnostima u manjem ili većem obimu, poštujući propisane mere.

Plivači zrenjaninskog „Proletera“ period vanrednog stanja prebrodili su trenirajući kod kuće uz video nadzor trenera, a ovih dana formu bruse u parku pored Gradskog bazena. Trčanje, razgibavanje, gimnastika neki su od elemenata koje sada silom prilika jedino i mogu da rade, a željno iščekuju povratak u bazen.

– Naši plivači će kad počnu da treniraju u bazenu, što se nadamo da će biti u roku od dve nedelje, početi ne od nule nego iz debelog „minusa“. Plivanje je specifičan sport, svaki propušteni trening povlači za sobom tri prethodna treninga, a to znači da su zbog ove pauze od dva meseca izgubili zapravo šest. Toliku pauzu naši plivači koji treniraju 7 ili 8 godina nisu imali kad se saberu sve pauze zajedno koje su imali do sada. Zato ćemo celo leto posvetiti pripremama da do jeseni ponovo dođemo u formu koju smo imali pre epidemije korona virusa – kaže Dragan Jocić trener PK „Proleter“.

 

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh