I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Plivači Peskare preplivali 115 kilometara na 17 trka

Završena je 10. sezona Kupa Srbije u daljinskom plivanju.

Članovi Peskare (stoje) sa kolegom iz Proletera

Članovi Peskare (stoje) sa kolegom iz Proletera

Plivači Kluba daljinskog plivanja Peskara su ove sezone na 17 trka osvojili ukupno 34 medalje. Srđan Stefanović je osvojio 17 odličja, Milan Milojević 10, a Aleksandar Anđelić ukupno 7. Na kraju sezone Aleksandar Anđelić je zauzeo treće mesto u kategoriji 45 – 49 godina, Milan Milojević je prvi u kategoriji u 50 – 54 godine, a Srđan Stefanović prvi u kategoriji 65 – 69 godina.

Pomenuti plivači su članovi KDMP Peskara, a uvek sitiču i dobre sportsko – prijateljske odnose sa PK Proleter, čiji je član Dragan Mirkov bio u generalnom plasmanu prvi u 40 -44, a generalno zauzeo visoko peto mesto. Njegova klupska koleginica Slađana Gostojić je bila druga u kategoriji 45 – 49 godina.

I Taxi Zrenjanin

– Najveći ponos kluba Peskara je uspešna organizacija „Peskara maratona“, koji je postao tradicionalan i deo je Kupa Srbije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Detalj sa takmičenja na Peskari

Detalj sa takmičenja na Peskari

– Voleli bismo da sledeće godine više zrenjaninskih plivača,vaterpolista i triatlonaca uzmu učešće, pa da „prebacimo“ cifru od 100 učesnika – rekao je predsednik Peskare, Aleksandar Anđelić i dodao da su on i jegove kolege preplivali ukupno 115 km na 17 trka!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh