I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Planinarenje i treking, Micin način da osveži dušu i druži se sa prirodom (VIDEO)

Milojka Ponoćko, svima poznatija kao Mica, član je Planinarskog društva Zrenjanin od 2005. godine. Poslednjih sedam godina bavi se trekingom.

Svoju sportsku karijeru započela je tek po završetku radne karijere, jer kancelarijski administrativni posao i ostale obaveze nisu joj ostavljali vremena da boravi tamo gde, kako sama kaže, najviše voli – u prirodi. Nakon učlanjenja u pomenuto planinarsko društvo osvojila je sve vrhove u našoj bližoj okolini, a s ponosom ističe i osvajanje Ararata. Otkada je 2012. upoznala i treking do danas nije propustila nijedno kolo lige u kojoj se takmiči, a to je više od 54 kola.

– Treking je specifično takmičenje planinara u kom je dozvoljeno hodanje i trčanje, a zadatak je u zadatom vremenu preći distancu po unapred zadatoj karti. Boduje se vreme kao i težina terena, odnosno uspona.

PerSu marketi

– Kada je takmičenje ili boravak u prirodi u pitanju ne postoje prepreke ili izgovori. Ponajmanje se to odnosi na vremenske prilike. Sneg, kiša, sunce, svejedno je, ako treba da se ide u prirodu za mene prepreke ne postoje – kaže gospođa Ponoćko.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U video prilogu nam otkriva još neke detalje ovog sporta kao i svoju prebogatu riznicu trofeja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh