I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Milan Piperski i dve bokserke na prvenstvu Evrope u Italiji

Bokserska reprezentacija Srbije uzrasta mladih boksera 17 – 18 godina, predvođena selektorom Milanom Piperskim otputovala je na prvenstvo Evrope, koje se održava u Italiji.

Muška reprezentacija je otputovala sa 6 boksera, kao i sa 2 predstavnice u ženskoj konkurenciji, koje su članice Bokserakog kluba Petrovgrad. To su Aleksandra Rapaić i Zorana Nikolić. One će biti jedine reprezentativke srpskog tima, kada su žene u pitanju, a ovaj izbor je napraviovselektor ženske reprezentacije Marko Tubić.

– Zorana i Aleksandra su ove godine bile prve na jednom od najjačih međunarodnih turnira u Evropi, Kupu nacija koji je okupio 25 država sa nekoliko kontinenta. Očekujem lepe vesti iz Italije, kada su njih dve u pitanju – rekao je Milan Piperski.

PerSu marketi

MOMIRSKI I POLETAN NA PRIPREMAMA REPREZENTACIJE

Kada su seniori BK Petrovgrada u pitanju, dvojica boksera iz ovog kluba se nalaze na pripremama reprezentacije Srbije u olimpijskom boksu, a na poziv selektora Tomislava Antelja. To su Nenad Momirski i Sandro Poletan – aktuelni državni prvak i osvajač poslednje „Zlatne rukavice“. Oni se pripremaju za tradicionalni međunarodni turnir „Beogradski Pobednik“,  koji se održava u Beogradu 25 – 28. aprila, uz direktan TV prenos.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

BESPLATNA ŠKOLA BOKSA

Sledećeg vikenda ostatak ekipe BK Petrovgrad učestvovaće na turniru Regionalne lige u Novom Sadu, a njih će predvoditi treneri  Srđan Evđenić i Stevan Čizmić, koji rade kao treneri u BK Petrovgrad, pored Milana Piperskog.

Olimpijska škola boksa, koja je pokrenuta od strane Bokserskog saveza Srbije, takođe funkcioniše u okviru programa BK Petrovgrad. Treneri ovog kluba pozivaju buduće šampione i šampionke uzrasta 7 -15 godina da dođu i treniraju BESPLATNO!

Upis je svakog radnog dana od 20 h u sali na Gradskom stadionu, pored restorana Kamel.

  • Divider

  • Divider
Na vrh