I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Piperski: Podrška mojih Zrenjaninaca mi je dala dodatnu snagu

Bokser Milan Piperski odbranio je titulu Sveslovenskog šampiona u supervelter kategoriji, verzija WBC, pobedom nad Ukrajincem Bogdanom Procišinom na poene. Meč je održan sinoć na Zlatiboru, a Milana smo pozvali danas popodne i razgovarali sa njim dok je bio na putu za rodni Zrenjanin.

Kakav je osećaj odbraniti titulu?
– Nije bilo lako. Veoma sam srećan što sam uspeo da odbranim titulu. Prvi put u karijeri sam boksovao 12 rundi. Meč je bio izuzetno naporan. Imam bolove u ramenu, boli me i glava, a ponovo mi je pukla i bubna opna. Čim uđem u Zrenjanin, idem na ORL. U Čajetini me je, posle meča, pregledao dežurni lekar, ali moram kod specijaliste – kaže Piperski.

Za tebe je na Zlatiboru navijao i veliki broj Zrenjaninaca. Koliko ti je značila ta podrška?

– Mislim da je njih oko 100 došlo organizovano da me podrži. Bilo je i mnogo Zrenjaninaca koji su tamo na odmoru. Mnogo mi znači priznanje i podrška od mojih sugrađana. To mi je davalo dodatnu motivaciju i snagu u teškim trenucima.

Kako je izgledala proslava?
– Proslava je bila veoma skromna. Popio sam piće sa mojim Zrenjanincima u jednoj palačinkarnici i otišao da se naspavam.

Da li već postoje planovi za sledeći meč?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

– Planove ću praviti sa mojim saradnicima, tek za nekoliko dana, kada se malo odmorim. Voleo bih da naredni meč bude u mom Zrenjaninu – rekao je Milan na kraju razgovora.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh