I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Piperski : Moji Zrenjaninci su uvek uz mene

Milan Piperski, 30. bokser sveta na VBC listi i član Balkanboxing kampa, koji je 24. avgusta odbranio naslov Sveslovenskog prvaka u verziji VBC (VBC CISBB TITLE) na Zlatiboru je u ponedeljak savladao Ukrajinca Bogdana Protisina u polusrednjoj kategoriji posle borbe koja je trajala svih 12 rundi, a sve sudije dale su prednost Zrenjanincu – 118:112, 120:110, 120:108.

Prvi put u karijeri Piperski je bio u prilici da, kao šampion, u ring izađe protiv izazivača. Krajem godine Piperski će ponovo morati u ring i biće u ulozi branioca šampionskog pojasa, a želja mu je da to ovaj put bude u njegovom rodnom gradu – Zrenjaninu.

– Proteklih godinu dana radio sam sa kolegama iz Balkanboxing tima veoma naporno i spremao se za ovu sezonu koja je obilovala mečevima, meni jako važnim, jer sam prvi put bio u prilici da se borim za titulu, zatim i da je branim. Zadovoljan sam svim što sam prikazao u ringu i rezultatom koji sam postigao – istakao je Piperski, koji sada titulu želi da odbrani u rodnom Zrenjaninu.

Moji Zrenjanici su uvek uz mene, sve ove godine, kako u vreme kada sam bio amater, tako i sada u profi ringu. Organizovano dolaze na moje mečeve, a sada želim da i oni budu domaćini, jer Zrenjanin zaslužuje jedan ovakav spektakl. Zrenjanin je grad sporta, iznedrio je slavne sportiste i stanovnici ovog grada željno isčekuju boks spektakl, koji Balkanboxing, promo boks kuća čiji sam i ja deo, garantovano može prirediti svim ljubiteljima ovog plemenitog sporta. Ja obećavam veliku borbu, atraktivan boks meč, ko god da bude moj izazivač, a cilj je naravno pobeda, jer poraz nije opcija – jasan je Piperski.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Izvor : Sportal

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh