I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Piperski: I dalje sam isti Milan, od krvi i mesa…

Bokser Milan Piperski, prvak svih slovenskih zemalja u verziji VBC (VBC CISBB TITLE) 15. decembra u Kristalnoj dvorani brani titulu protiv izazivača iz Mađarske. Protivnik je Mađar, koji boksuje pod licencnom Bokserskog saveza Slovačke i zbog toga je dobio priliku da bude izazivač za titulu najjačeg Slovena.

– Protivnik ima četiri puta više profesionalnih borbi od mene. Izuzetno je čvrst i gaji agresivan, napadački stil. Ja sam potpuno fizički i psihički spreman. Spremam posebnu taktiku sa mojim timom iz BeoOčekujem pobedu uz pomoć publike – kaže Milan.

Drugi put braniš titulu, ali prvi put ćeš imati profi meč u rodnom gradu. Da li zbog toga ima malo treme?

– Nemam tremu, ali posebne emocije su prisutne. Možda veća odgovornost, jer želim da obradujem moje Zrenjanince. Veliki broj poznanika i prijatelja iz Zrenjanina me je bodrilo kada sam imao borbe u Zaječaru i Zlatiboru. Imam veliku želju da im se revanširam novom pobedom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Koliko ti se promenio život od ulaska u profesionalni boks?

– Ranije od medalja nisam imao veliku korist. Par puta ozbiljno razmišljao da napustim boks. Kada sam polomio šaku u kvalifikacionom meču u Peskari za OI u Pekingu, razočarao sam se u sve. Bio sam na ivici egzistencije. Ovo što sada radim dobija neki smisao. Imam sve uslove od mog tima Balkan boxing – a da radim i napredujem.

Postao si popularan širom Srbije. Sve više devojaka prati boks zbog tebe. Kako se nosiš sa popularnošću?

– Da, čuo sam za to…- uz osmeh kaže Milan. – Popularnost prija, ali to je nešto što dođe i prođe. Družim se sa istim ljudima, sa kojima sam se družio ranije. Nisam se promenio. Ja sam i dalje isti Milan, od krvi i mesa, kao i svi drugi ljudi…

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh