I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Pionirska ekipa RK Proleter se plasirala u Super ligu Vojvodine

Pionirska ekipa RK Proleter, na čelu sa dugogodišnjim trenerom mlađih kategorija u klubu, Darkom Radlinskim, izborila je plasman u Super ligu Vojvodine, kategorija M14.

Pionirska ekipa RK Proleter sa trenerom Darkom Radlinskim (u sredini) i predsednikom kluba Draganom Božjakom

Sledi nastavak takmičenja, sumiranje rezultata i rada u prethodnom periodu i postavljanje novih ciljeva. Ekipu pionira čine: Gavrilo Cabadaj, Miloš Vlačić, Radovan Raosavljev, Andrija Milović, Mario Ćibarić, Aleksandar Filep, Luka Blažević, Marko Balaž, Dejan Mesaroš, Filip Ćurčić, Željko Marković, Sava Bajin, Milorad Šarac, Dušan Vlajić, Luka Janjatović i Nikola Stoiljkovski.

– Generacija je satkana od dečaka sa kojima sam radio i u mlađem uzrastu i saradjivao sam sa kolegom Goranom Pekezom, odakle je doalo par dečaka. Imamo taletovane momke sa kojima se radi u uslovima, koji baš i nisu dobri. Termini za trening su dosta kasno za taj uzrast, pa se deca ne odmaraju i ne spavaju dovoljno. Pored toga, talenat i motivacija da sutra postanu prvotimci u našem klubu ne izostaju. Izdvojio bih golmana Nikolu Stoiljkovskog, koji je godinama na širim spiskovima reprezentacije, kao i Željka Markovića, Filipa Ćurčića, Dejana Mesaroša. Svi momci su motivisani i radni, žele da se usavršavaju u rukometnoj igri i da napreduju – rekao je trener Darko Radlinski.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh