I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Pioniri PK Proleter ekipni prvaci Srbije, reprezentativci u Banjaluci

U Beogradu je proteklog vikenda održano Prvenstvo Srbije u plivanju. Učestvovalo je oko 300 takmičara, a u veoma jakoj konkurenciji, 26 plivača Proletera je osvojilo 11 medalja (7 zlata) i ubedljivo 1. ekipno mesto.

Odličan je bio Pavle Stojanov sa 5 medalja (3 zlata i 2 srebra) i Danilo Kepić bronza kao i sve štafete! Treneri ekipe su bili Gogić, Borić i Jonjev.

Od 23-30.05.2021. Reprezentativci iz redova Proletera (Kovačević, Cvetkov, Stoiljkovski, Lilić i Trankulov) su otišli na osmodnevne pripreme u Banjaluku. Od 25. maja im se pridružio i Nikola Aćin. Na kraju priprema je planirano učešće na prestižnom međunarodnom takmičenju „Banjaluka Open“. Trener ekipe je Radišić.

PerSu marketi

AĆIN BLIZU TOKIJA

Podsećamo da je u Budimpešti u prethodnih 7 dana održano prvenstvo Evrope u 50 m bazenima. Nastupili su najbolji plivači cele Evrope, a dokaz za to je mnogo isplivanih svetskih rekorda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nikola Aćin je nastupio u trkama 50 i 100 kraul. U trci 50 kraul je zauzeo 39. mesto, sa najboljim svojim rezultatom 22.51 (0.27 sekundi do polufinala).

Foto: PK Proleter

Štafeta Srbije  4 x 100 kraul je bila sjajna i u kvalifikacijama je zauzela 2. mesto, a u finalu 7. mesto. Nikola je odlično plivao poslednju izmenu). Ova štafeta je veoma blizu odlaska na OI u Tokio! (Ide 16 štafeta sa Svetskog prvenstva i najboljih 4 po vremenima. Srbija je trenutno 14 i nije realno da to mesto i izgubi. Eventualno reprezentacija Kine može da je prestigne po vremenu, na Azijskim igrama – rok je 31.06, ali i u tom slučaju Srbija bi išla na OI kao 15. štafeta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh