I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Petrovgrad osvojio turnir „Ranko Žeravica“ u Španiji

Košarkaši Petrovgrada uspešno su završili prvi od dva turnira na svom gostovanju u Španiji. Trofej prvog U 14 košarkaškog turnira „Ranko Žeravica“ održanog od 30. marta do 1. aprila u Saragosi (Zaragoza), stići će u Zrenjanin u ponedeljak.

KK Petrovgrad Saragosa

 Medalje zrenjaninskim dečacima uručili su košarkaš CAI Zaragoza, Stevan Jelovac i žena našeg proslavljenog trenera, Zaga Žeravica, umesto svog supruga koji je odsustvovao iz zdravstvenih razloga. Ranko je košarkašima Petrovgrada, od kojih je većinu imao priliku da upozna prošle godine, poručio da je ponosan na njih što će trofej poneti sa sobom u njegov rodni kraj.

Miloš Šujica je dobio nagradu za najkorisnijeg igrača

Miloš Šujica je dobio nagradu za najkorisnijeg igrača

I Taxi Zrenjanin

 Prvi među najboljima bio je Miloš Šujica, koji je osvoijo priznanje za najkorisnijeg igrača turnira.

KK Petrovgrad Saragosa 5

Učestvovale su ekipe KK Petrovgrad, Stadium Casablanca (Zaragoza), CB Coll (Barcelona) i Sant Medir (Barcelona). Petrovgrad je turnir završio sa skorom 4-0. Poslednja prepreka u finalu bila je domaća ekipa Stadium Casablanca, koja je savladana sa 8 poena razlike, rezultatom 44:36.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
KK Petrovgrad u obilasku Saragose

KK Petrovgrad u obilasku Saragose

 Rankov sin, Duško Žeravica, bio je pravi domaćin ekipe Petrovgrada i u mnogome je ulepšao njihov boravak u Zaragozi. Svome ocu preneo je pozdrave zrenjaninskih košarkaša i njihovu želju da se brzo oporavi.

KK Petrovgrad Saragosa 4

Petrovgrad danas startuje učešće na turniru u Monzonu, gde će se boriti za titulu najboljeg sa 15 španskih ekipa.

KK Petrovgrad Saragosa 6

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh