I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Real Madrid stiže na „Petrovgrad Basketball Cup U16“ (VIDEO)

Humanitarni košarkaški turnir „Petrovgrad Basketball Cup U16“ za igrače do 16 godina biće održan od 16. do 18. marta u Kristalnoj dvorani.

 

I Taxi Zrenjanin

– Ove godine dolaze top ekipe. Biće odličan kvalitet turnira. Dolaze Real Madrid, Stela, reprezentacije Crne Gore i Rumunije, Lokomotiva… Turnir je “sazreo” i predstavlja vrhunsku promociju grada i sporta. Nije bilo lako nagovoriti ih da dodju u mali Zrenjanin, pa još svima uklopiti termine.Odbio sam opet veće gradove u Srbiji, koji su zvali da prebacim turnir i nudili sjajne uslove. Najbitnije je da Real Madrid opet dolazi. Tehnički organizator ove godine je KK Petrovgrad, jer jednostavno ne živim više u Zrenjaninu. KK Petrovgrad ima puno dece i zato sam rešio da njih maksimalno kroz ovaj turnir pomažem. Drago mi je pre svega, jer se Stanoje Novaković nesebično trudi. Proleter me nikad nije ništa pitao i žao mi je zbog toga – rekao je organizator turnira, Damir Radončić i dodao da Kompanija Gomex i ove godine maksimalno podržava turnir.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh