I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Petrašu tri odličja na PS u plivanju

Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu je 21. i 22. marta održano prvenstvo Srbije za pionire, a 23. marta prvenstvo Srbije za mlađe pionire.

 Bazen

Na prvenstvu Srbije za pionire (230 takmičara iz 38 klubova) Proleter je nastupio sa 16 takmičara i osvojeno je ukupno 5 medalja – Vladimir Petraš  zlato na 100 mešovito i 200 delfin i srebro na 100 delfin, Doris Salma  bronza na 100 i 200 prsno i Vuk Tomović  bronza na 100 leđno. Treneri ekipe su bili Đurkin i Kostić. Na prvenstvu Srbije za mlađe pionire (346 takmičara iz 43 kluba) Proleter je nastupio sa 26 plivača. Treneri ekipe su Kostić i Jocić.

TRAJKOVIĆU BRONZA U SLOVENIJI

Fordomanija

U organizaciji plivačkog kluba Fužinar u Sloveniji je 23. marta održan se miting „Ravne 2014“. Proleter su na ovom predstavljali Nikola Trajković, Katarina Č. Draganov i Leonard Poša.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Nikola Trajković na bazenu u Dubaiju

Nikola Trajković

Nikola Trajković  je osvojio treće mesto u trci 200 mešovito, a Leonard Poša je izborio dva finala u trkama 50 i 100 prsno. Trener ekipe je bio Milorad Radišić.

OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE

Od 28. do 30. marta u Beogradu, na bazenu „11. april“ će se održati Otvoreno prvenstvo Srbije za kadete, juniore i apsolutno. Ekipa Proletera će nastupiti sa 21 takmičarem. Takmičenje je iz 6 delova. Precpodne su na programu kvalifikacije, a popodne finala. Treneri ekipe će biti Jocić, Radišić, Kostić i Đurkin.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh