I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Peto Svetsko prvenstvo za Milivoja Jovčića

Milivoje Jovčić (40), košarkaški sudija iz Zrenjanina, zajedno sa kolegom iz Beograda Ilijom Beloševićem, predstavljaće srpske sudije na Svetskom prvenstvu u Španiji, od 30. avgusta do 14. septembra u šest gradova: Granadi, Sevilji, Bilbau, Las Palmasu, Madridu i Barseloni.

Jovcic

U Španiju putuju 27. avgusta, 28. i 29. imaće seminar i test provere fizičke spremnosti. Vest je saopštena na jučerašnjem sastanku sudija i delegata angažovanih na Kupu Radivoja Koraća, sa Dejanom Tomaševićem, potpredsednikom KSJ, zaduženim za takmičenje, generalnim sekretarom Andrijom Kleutom, Darkom Jovičićem, vd direktora KLS i Brankom Jovanovićem, zaduženim za sudijska pitanja. I nikoga nije iznenadila. Jer, obojici će to biti četvrto muško Svetsko prvenstvo, a peto ukupno, jer su sudili na SP za žene u Kini 2002. godine.

Zajedno su bili u Japanu 2006. i Turskoj 2010. Jovčić je debitovao 1998. u Atini. Iza njega je već impozantna sudijska karijera:  Jovčić je delio pravdu na šest Evropskih prvenstava i jednom na Olimpijskim igrama.

I Taxi Zrenjanin

 Jovčić je rođen 17. januara 1974. u Beogradu. Već 11 godina živi u Zrenjaninu, odnosno od 2002. godine, kada se venčao sa nekadašnjom košarkašicom Proletera, Senkom Stojanović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh