I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Peto Svetsko prvenstvo za Milivoja Jovčića

Milivoje Jovčić (40), košarkaški sudija iz Zrenjanina, zajedno sa kolegom iz Beograda Ilijom Beloševićem, predstavljaće srpske sudije na Svetskom prvenstvu u Španiji, od 30. avgusta do 14. septembra u šest gradova: Granadi, Sevilji, Bilbau, Las Palmasu, Madridu i Barseloni.

Jovcic

U Španiju putuju 27. avgusta, 28. i 29. imaće seminar i test provere fizičke spremnosti. Vest je saopštena na jučerašnjem sastanku sudija i delegata angažovanih na Kupu Radivoja Koraća, sa Dejanom Tomaševićem, potpredsednikom KSJ, zaduženim za takmičenje, generalnim sekretarom Andrijom Kleutom, Darkom Jovičićem, vd direktora KLS i Brankom Jovanovićem, zaduženim za sudijska pitanja. I nikoga nije iznenadila. Jer, obojici će to biti četvrto muško Svetsko prvenstvo, a peto ukupno, jer su sudili na SP za žene u Kini 2002. godine.

Zajedno su bili u Japanu 2006. i Turskoj 2010. Jovčić je debitovao 1998. u Atini. Iza njega je već impozantna sudijska karijera:  Jovčić je delio pravdu na šest Evropskih prvenstava i jednom na Olimpijskim igrama.

PerSu marketi

 Jovčić je rođen 17. januara 1974. u Beogradu. Već 11 godina živi u Zrenjaninu, odnosno od 2002. godine, kada se venčao sa nekadašnjom košarkašicom Proletera, Senkom Stojanović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh