I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Petlići kod Gradonačelnika

Odlični razultati malih fudbalera “ Petlića “ bio je povod za jučerašnji prijem kod Gradonačelnika Zrenjanina dr Milete Mihajlova. 

Ovoga puta mali sportisti su se vratili iz Slovenije gde su bili nabolji među 100 ekipa iz 60 zemalja. Prema rečima profesora Mialna Rađenovića koji je u stručnom timu škole fudbala oni posećuju sve turnire već 18 godina koliko postoje. Iz Maribora sus e vratili kao šampioni čime su potvrdili ospeh od prošle godine. Odande nose lepe uspomene i puno druženja. On smatra da je Zrenjanin nepresušan izvor talanata a u školi trenutno ima 120 dece od 2000. do 2006. gdoišta koja vredno terniraju.

Mali Luka Čizmaš ima 7 godina i kaže da je zadovoljan prvim mestom. Fudbal trenira dva meseca i nastaviće i dalje.

– Fudbal treniram tri meseca i došao sam na poziv trenera kaže šestogodišnji Simon Simonović. On dodaje da je oduševljen pobedom i medaljom, da mu treninzi nisu naporni, da igra odbranu  a kao i njegov drugar planira da nastavi da trenira.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Da li će od svih ovih mališana biti velike fudbalske zvezde vreme će pokazati. A do tada, poželimo im svima dobro zdarvlje i radosno sportsko detinjstvo.

Tekst i fotografije : Maja Pandurov

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh