I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Pet medalja za Ajetija na Svetskim borilačkim igrama

Ajredin Ajeti osvojio je tri zlatne i dve bronzane medalje na Svetskim igrama u borilačkim veštinama u austrijskom gradu Bregencu.
Takmičenje je održano pod patronatom svetske multisportske organizacije Tafisa, vodeće svetske organizacije za rekreativni sport – Sport za sve. World Martial Arts Games Comitee je organizacija koja promoviše rekreativno vežbanje različitih borilačkih veština, objedinjujući ih pod jednim krovom i jedinstvenim pravilima.
Od 10. – 12. avgusta reprezentacija Srbije, prisustvovala je ovom važnom događaju na kojem su učestvovale i nacionalne reprezentacije Nemačke, SAD, Velike Britanije, Austrije, Australije, Filipina, Bosne i Hercegovine, Lihtenštajna, Turske, Švajcarske, Irske, Gane, Filipina… Takmičilo se preko 400 takmičara u više disciplina.
Član borilačkog kluba Urban Combat i ninjutsu kluba Bujinkan, Ajredin Ajeti, nastupao je u disciplinama sport ju jutsu, grappling, grappling strike (amaterski MMA), kickboxingu (semi i light contact) i karate kate.
U kategoriji do 77kg, u disciplinama sport ju jutsu, grappling i grappling strike osvojio je zlatne medalje, dok je u katama i u lajt konkaktu do 80 kilograma bio treći.
Zbog postignutih odličnih rezultata na šampionatu Ajredin je nagrađen peharom i sportskom opremom od strane organizatora igara.
– Ovom prilikom bi se zahvalio ljudima koji su mi pomogli da se pripremim i odem na ovo takmičenje. Zahvalan sam članovima Urban Combat kluba, trenerima, Goranu Gluvajiću, Petru Bogdanoviću i Siniši Garčevu – rekao je Ajeti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh