I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Peskara zadovoljna debitantskom godinom

Klub daljinsko – maratonskog plivanja Peskara je jedan od dva plivačka kluba u Srbiji registrovan kao daljinsko – maratonski. U prvoj godini postojanja kluba, njegovi članovi osvojili su 30 medalja u veteranskoj konkurenciji i 4 pehara.

Zaljubljenici u daljinsko plivanje: Milojević, Stefanović, Anđelić i Anđelić

Zaljubljenici u daljinsko plivanje: Milojević, Stefanović i Anđelić

– Učestvovali smo u svim trkama Zimske lige i Letnjeg kupa na otvorenim vodama u 2014. godini. Nastupili smo na ukupno  17 trka. Srđan Stefanović je učestvovao na svakoj trci. Postigli smo sledeće plasmane generalno – Milan Milojević je bio 14, Srđan Stefanović 20, a Aleksandar Anđelić 23. Kod dama, Snežana Stojin je bila 23. Ukupno je preko 200 plivača učestvovalo na trkama Srbija open Kupa 2014 – kaže predsednik kluba daljinsko – maratonskog plivanja Peskara, Aleksandar Anđelić.

Klub je na Vidovdan organizovao 1. Peskara maraton koji je u muškoj konkurenciji bio najjači od svih 12 trka koje su bodovane za Kup Srbije.

PerSu marketi

– Sve to smo postigli bez ijednog dinara pomoći, tj. od svojih sredstava, a Peskara maraton je jedina sportska manifestacija u Zrenjaninu, koja okuplja, kako elitne sportiste tako i široko građanstvo. Godišnja članarina je simbolična i želja nam je da imamo što više mladih članova. U radu nam je mnogo pomogao Predsednik saveza za daljinsko maratonsko i masters plivanje Srbije, Mihajlo Kojić – dodao je Anđelić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh