I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Šutirajte penale i družite se sa poznatim fudbalerima u centru Zrenjanina

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ prvi put organizuje akciju u Zrenjaninu i to , „Penal za život“, u kojoj učesnici mogu šutirati penale poznatim golmanima i za to donirati sredstva u humanitarne svrhe i tako pomoći Fond za pomoć pri lečenju dece, koji je pokrenula Humanitarna organizacija “Zajedno za život”.

Na Gradskom Trgu u Zrenjaninu biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije „Zajedno za život koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja.

Akcija će se održati u ponedeljak 27. Avgusta, sa početkom od 19 časova.

I Taxi Zrenjanin

Među stativama će se naći naši poznati golmani, a jedan od njih biće i Danilo Pustinjaković, rođeni Zrenjaninac koji je ostvario internacionalnu karijeru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Drago mi je da će se ovakva akcija odigrati u našem gradu, nikada nisam branio u ovakvom ambijentu i jedva čekam da akcija počne. Pozivam sve sugrađane da učestvuju u akciji i dođu u što većem broju. Nadam se da će Zrenjanin pokazati koliko srce ima. Humanitarna organizacija “Zajedno za život” zaslužila je našu podršku – rekao je Danilo Pustinjaković.

STIŽU I KOVAČEVIĆ, TOŠIĆ, PIKSI I MIROSAVLJEVIĆ

Mnogi drugi poznati Zrenjaninci koji su ostavili traga u srpskom i evropskom fudbalu biće gosti i promoteri ove akcije, tako da će posetioci imati prilike da se druže i i sa Darkom Kovačevićem, Zoranom Bambijem Tošićem, Nenadom Mirosavljevićem, ali I Nenadom “Piksijem” Kovačevićem koji će takođe šutirati humanitarne penale 27. Avgusta na Gradskom Trgu u Zrenjaninu.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem priloga u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Osnivač ove humanitarne organizacije je Jovan Simić poznat po prodaji svojih dresova za lečenje Nađe Novaković, organizaciji humanitarnih sportskih bazara, kao i velikih humanitarnih fudbalskih utakmica.

Takođe, možete poslati I humanitarni SMS na broj 8495 ili donirati sredstva i uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci:

205-250438-39

Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:

0070800047526

IBAN broj: RS35205007080004752637

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh