I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Padobranac pliva 85 km zbog ljubavi

Padobranac iz Zrenjanina, Zoran Sremac, plivaće Dunavom od Novog Sada do Beograda. Dužina rute je 85km, odnosno kao da pliva preko La Manša tamo i nazad!

zoran-sremac-padobranac

Ovaj poznati avanturista, padobranac i ronilac, počeće  da pliva u sredu (14.9.) iz Novog Sada sa “Oficirca “ kod novog Žeželjevog mosta u 03 h i plivaće do ušća Save u Dunav u Beogradu, u okolini restorana “Dunavska Priča.“ Predviđa da će plivanje trajati približno 15 – 16 sati.

zoran-sremac-skok

Fordomanija

zoran-sremac-ronjenje
– Ovaj poduhvat posvećujem onima koje najviše volim. To su moje ćerke, Lidija i dve Andree. Takođe, duboko sam inspirisan ljubavlju prema roditeljima, kojima bi ove godine bilo 50 godina braka… To je jedino što običan čovek može da uradi, da pokaže onima koje voli koliko su posebni, za šta vredi živeti i za šta se vredi boriti… Ovo je moj način da im pokažem koliko ih volim – rekao je Zoran Sremac.

zoran-sremac

Za ovaj poduhvat Zoran se pripremao 6 meseci. Pre dve godine je želeo da prepliva La Manš, ali se zbog komplikovane procedure dobijanja dozvola i skupe logistike, ipak odlučio za duplo dužu deonicu Dunavom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za logističku podršku i pratnju iz čamca zadužen je Rade Veselinović Gale iz Beograda, veteran srpskog padobranstva i jedan od najboljih ronilaca u zemlji, koji će se brinuti o bezbednosti tokom poduhvata.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh