I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

FK Crvena zvezda organizuje „Otvorene dane“ u Zrenjaninu

FK Crvena zvezda u saradnji sa klubovima u svojim regionalnim centrima, među kojima je i Proleter iz Zrenjanina, organizuje “Otvorene dane” za svu zainteresovanu decu rođenu od 2008. do 2012. godine, koja žele da budu deo „crveno – belih“.

Crvena zvezda je tokom ove godine otvorila regionalne centre u Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu u saradnji sa Proleterom, Feniksom i Apolon, a u okviru toga će tokom septembra u pomenutim klubovima biti organizovani otvoreni dani za treninge na kojima će sva zainteresovana deca moći da dođu i da se oprobaju, te da jednog dana budu deo naše Omladinske škole.

Deca koja će imati priliku da se oprobaju na treninzima u Zrenjaninu, pod pokroviteljstvom Omladinske škole Crvene zvezde, treba da budu rođena od 2008. do 2012. godine. Delegacija „crveno – belih“ će u Zrenjanin doći sa nekoliko trenera i u toku dana održati višečasovne treninge za sve zainteresovane mališane iz regiona.

I Taxi Zrenjanin

– Osnivanjem regionalnih centara želimo da pružimo šansu svoj talentovanoj deci koja žele da se oprobaju u našem klubu, a da budu bliže njihovom mestu stanovanja. “Otvorene dane” ćemo organizovati dva puta godišnje u našim regionalnim centrima, a oni koji se najbolje pokažu imaće priliku da dođu u Beograd na treninge koji će se održati u oktobru na terenima naše Omladinske škole. Pozivam svu decu od 2008. do 2012. godišta da dođu, rade sa našim trenerima i da se izbore za „crveno – beli“ dres – istakao je koordinator omladinske škole FK Crvena zvezda, Vladimir Cvjetićanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PROLETER JE ZVEZDINA BAZA ZA VOJVODINU

Ideja sa otvaranjem regionalnih centara je ta da Proleter Zrenjanin predstavlja bazu za Vojvodinu. „Otvoreni dani“ koje organizuje Crvena zvezda su sjajna prilika za decu da se druže, treniraju i upoznaju sa načinom rada omladinske škole „crveno – belih“, te da jednog dana naslede Borjana, Marina, Degeneka, Pavkova i ostale vedete „crveno – belih“.

Termin i kontakt telefoni za „Otvorene dane“ u Zrenjaninu je: 064 248 85 17 , nedelja 15. septembar, od 10 do 13 h, na pomoćnom terenu stadiona u Karađorđevom parku.

Dođite, budite deo Crvene zvezde i ostvarite svoj san!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh