I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Otvoreni bazen će početi sa radom 20. ili 21. juna – prva tri dana besplatan ulaz za sve

Otvoreni bazen će početi sa radom 20. ili 21. juna, potvrdio je za Ilovezrenjanin, Bojan Mijatov, direktor Javne ustanove Sportski objekti Zrenjanin.

– Početak letnje sezone je bio planiran za sutra, ali zbog pucanja cevovoda moramo da pomerimo otvaranje za 5 – 6 dana. Danas su završeni radovi, pušteni su sistemi za filtriranje i za nekoliko dana bi voda trebalo da bude čista. Svi radovi su krenuli na vreme, bazen je bio napunjen vodom i tek onda je došlo do pucanja cevi. Morali smo da spustimo nivo vode za oko 500 kubnih metara, da bi mogli da saniramo ovu havariju – rekao je Bojan Mijatov.

Gradski bazen

Fordomanija

Otvoreni bazen će početi sa radom najverovatnije 20 ili 21. juna. Prva tri dana će, po tradiciji, biti besplatan ulaz za sve sugrađane.

– Pozivam sve Zrenjanince da provedu leto na Gradskom bazenu. Čistoća i kvalitet vode se stalno proveravaju, a o bezbednosti kupača će računa voditi spasilačka služba. Takođe, cene ulaznica ostaju nepromenjene – dodao je Mijatov.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh