I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Otvorene prijave za Zrenjaninski polumaraton – očekuje se još veći broj učesnika

Otvorene su prijave za 3. Zrenjaninski polumaraton, koji će se održati u nedelju 7. oktobra 2018. godine.

Miroslav Molnar

Tačno u 11,00 sati ispred Gradske kuće, tog dana startovaće trkači na 21 km, kao i u trci zadovoljstva na 7 km. Kao i prošle godine, planirana je i štafeta 3 x 7 km, kao i trka dece.

Učesnici će utrčati u cilj u samom centru Zrenjanina, takođe ispred Gradske kuće na Trgu Republike.

I Taxi Zrenjanin

– Trasa je ista kao prošle godine, a lepa vest je da smo dobili sertifikat za stazu od Interanacionalne atletske federacije. Na prvom polumaratonu odziv je bio odličan, a učestvovalo je 500 trkača, prošle godine je bilo ukupno 600 učesnika, a sada očekujemo bar 700. Polako napredujemo svake godine i lestvicu podižemo na viši nivo. Mi, polumaratonci i maratonci iz Zrenjanina, učestvujemo skoro na svim polumaratonima u regionu. Svi su čuli pozitivne kritike i mnogi žele da dođu u Zrenjanin – rekao je profesor Miroslav Molnar, organizator ove sportske manifestacije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Internacionalni sertifikat

HUMANOST

Treći Zrenjaninski polumaraton će imati i humani karakter. Kotizacija košta 1.600  dinara, a od svake kotizacije će 100 dinara biti uplaćeno u humanitarne svrhe.

Prijave su moguće putem internet portala organizatora.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh