I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Otvoren Sportski centar „Bambi“ [12 FOTOGRAFIJA]

Sportski centar „Bambi“, koji se nalazi na Zelenom polju u ulici Milentija Popovića bb, danas je zvanično počeo sa radom.  Otvaranju je prisustvovao veliki broj zvanica, a svečanu vrpcu su presekli Dana i Radica Tošić, roditelji fudbalskog reprezentativca Zorana Bambija Tošića, koji je uložio 600.000 evra u izgradnju ovog sportskog objekta. 

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-10

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-7

Bambijevi roditelji su presekli svečanu vrpcu

Bambijevi roditelji su presekli svečanu vrpcu

PerSu marketi

 

Fudbalska akademija Bambi će imati sjajne uslove za rad: Darko Tošić

Fudbalska akademija Bambi će imati sjajne uslove za rad: Darko Tošić

– Ideja za ovaj projekat javila nam sepre dve – tri godine – kaže Bambijev brat, Darko Tošić. Cilj je bio da pružimo, pre svega članovima Fudbalske akademije Bambi, bolje uslove za rad i razvoj. Takođe, u ovom prostoru će i naši sugrađani moći da se rekreiraju. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo ovaj sportski objekat izgradili na Zelenom polju, tu gde smo rođeni i gde smo odrasli, a upravo na ovom prostoru smo načinili i prve fudbalske korake. Nadam se da će u Sportskom centru Bambi stasati neki novi klinci, koji će poput Bambija, jednog dana braniti boje reprezentacije Srbije.

Na žalost, Bambi nije prisustvovao svečanom otvaranju, jer je zbog lošeg vremena otkazan let, tako da će u Zrenjanin stići tek sutra.

Dušan Tanasić predaje Bambijev dres Moci Vukotiću

Dušan Tanasić predaje Bambijev dres Moci Vukotiću

Konferenciji za medije su prisustvovali članica Gradskog veća zadužena za sport, Zlatana Ankić i fudbalska legenda Moca Vukotić, koji radi u Partizanovoj školi fudbala.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-8

– Bambi Tošić je neko na koga se svi mnogo ponosimo. Pored toga što je izuzetan sportista, on je stanovnik Sveta, neko ko može da bira gde će da živi i radi. On je izabrao svoj rodni grad i time je pokazao da je izuzetan patriota. Zrenjanin je dobio najmoderniji trenažni prostor, koji će moći da koriste svi građani. Sve one sportske vrednosti koje mi propagiramo, Tošić je podržao ovim potezom – istakla je Zlatana Ankić, članica Gradskog veća zadužena za sport. 

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-5

– Ovo je velika stvar  za Zrenjanin, ali i za fudbal u Srbiji. Bambi je igrao u Partizanu i posebno sam srećan zbog toga što je moj Partizanovac sagradio ovako moderan sportski objekat. Partizan je potpisao saradnju sa Fudbalskom akademijom Bambi i nadam se da će neki novi klinci iz Zrenjanina igrati za „crno – bele“ – rekao je Moca Vukotić.

 SC „Bambi“ se sastoji iz dve celine – fudbalskog balona i zgrade, koja je izgrađena uz njega. Fudbalski balon je jedan od najmodernijih u Srbiji. Teren ima dimenzije 40 x 20 metara, a cela sportska hala zauzima prostor od 1.000 kvadratnih metara. Ispod veštačke trave najnovije generacije se nalazi i gumena podloga, koja dodatno amortizuje eventualne padove. Na hali je dupla cirada, koja omogućava dodatnu izolaciju. Na taj način zimi se štedi toplotna energija, a leti omogućava igranje u prijatnijim uslovima. Grejanje je na plinski termogen, koji uduvava topao vazduh, sa opcijom da se u toku treninga uključi ventilator, koji ubacuje svež vazduh iz spoljne sredine.

Na otvaranju su igrale ekipe Bambija i Partizana

Na otvaranju su igrale ekipe Bambija i Partizana

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-12

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-1

Zgrada ima površinu 450 kvadrata. Kafić na dva nivoa ima površinu 150 kvadrata, a u okviru zgrade se nalaze i dve fudbalske svlačionice, poslovni prostor, teretana površine 100 kvadrata sa dve svlačionice.

Ceo prostor koji zauzima SC „Bambi“ zauzima 6.000 kvadrata. Pored zgrade i balona, na proleće je planirana izgradnja dva otvorena teniska terena.

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-2

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-3

Izgradnja objekta, zajedno sa parkingom i pratećim sadržajima, do sada je iznosila 600.000 evra. Zoran Bambi Tošić je na taj način pokazao koliko voli svoj grad i koliki je lokal-patriota. 

Najsvežije informacije o dešavanjima u ovom sportskom centru možete pratiti putem njihove zvanične fejsbuk stranice :

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh