I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Osveta Zemunaca na Gradnulici

Igrači Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ su na terenu Sportskog centra “Gradnulica“, odigrali drugu zvaničnu prijateljsku utakmicu sa ekipom “Vojvoda“ iz Zemuna.

Bejzbol

Za razliku od prve utakmice, odigrane pre dva vikenda na Adi Ciganliji u Beogradu, koju je “Bečkerek“ uspeo da reši u svoju korist 10 – 8, u drugoj su gosti iz Zemuna bili uspešniji. Ekipa “Vojvoda“ je došla u svom najboljem sastavu (Berec, Kukoleča), dok su Zrenjaninci bili oslabljeni neigranjem Vujina i Cakoa.

Gosti su rano došli u vođstvo i stalno ga povećavali, do konačnih 1-8. Za domaće su bacala 4 pičera, odličan utisak su ostavili Vladimir Saravolac, Miloš Đukić i već standardni Marko Marjanović. Domaći nisu bili raspoloženi na palici (samo 1 hit, Đukić), a poen za domaće je postigao Milan Saravolac.
Ekipa “Bečkereka“ je igrala pod vođstvom trenera Vladimira Bursaća, a u sastavu: Vladimir Saravolac, Marko Marjanović, Ivan Milin, Miloš Đukić, Andrej Subu, Marko Đurić, Uroš Bursać, Danijel Grubić i Milan Saravolac.

PerSu marketi

Sezona se nastavlja pripremama na kampu, potom pionirskim turnirom u Italiji (30.06 – 03.07.), pa međunarodnim kadetskim turnirom u Beogradu (08 -10.07).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh