I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Testiranje perspektivnih odbojkaša i odbojkašica održano u „Medisonu“

Trening i testiranje perspektivnih pionira i pionirki sa teritorije AP Vojvodine održano je u „Medisonu“, a ovu akciju Odbojkaškog saveza Srbije sproveli su dr Nedžad Osmankač, Milorad Kijac i Velibor Ivanović, iskusni odbojkaški treneri.

Na testiranje se odazvalo 97 pionirki iz 23 kluba i 24 pionira iz 7 klubova sa teritorije AP Vojvodine, a testiranje se sprovelo na tri odbojkaška terena.

Milorad Kijac prenosi znanje perspektivnim odbojkašicama

I Taxi Zrenjanin

Ovom okupljanju prisustvovala je i Biljana Mihajlović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mlađe ženske selkcije Srbije i Nemanja Zekić, selektor ženske pionirske reprezentacije Srbije.

Odbojkašice Bagljaša 023 (u zelenim majicama): Anastasija Grujesku, Elena Đukanović, Marija Cabadaj, Sara Todorović, Milica Vidačić. Sa njima su u belim majicama na fotografiji odbojkašice novosadskog Štranda

Ovim putem Odbojkaški savez Vojvodine se zahvaljuje i Sportskom savezu Grada Zrenjanina na obezbeđivanju adekvatnih uslova za rad sa perspektivnom decom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

MILORAD KIJAC U PREDSEDNIŠTVU OSV

Petar Bogunović, dasadašnji predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine, obavljaće tu dužnost i u naredne četiri godine, jednoglasno je odlučilo 88 delegata na vanrednoj izbornoj Skupštini OSV, održanoj u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Petra Bogunovića su za predsednika OSV predložili Udruženje odbojkaških trenera Vojvodine, Udruženje odbojkaških sudija Vojvodine, Odbojkaški savez Južne Bačke, Odbojkaški savez Severnobanatskog okruga, Odbojkaški savez Kovina, Zrenjaninski odbojkaški savez, Odbojkaški savez Zapadnog Srema i 79 odbojkaških klubova sa teritorije OSV.

Na Skupštini je izabrano predsedništvo OSV u koje su izabrani Petar Bogunović, Vladimir Šiška, Milorad Kijac, Velibor Ivanović i dr Nedžad Osmankač.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh