I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Osnovci iz Žitišta trijumfovali na Međuokružnom prvenstvu

U „Medisonu“ je održano Međuokružno prvenstvo u fudbalu za osnovne škole, u konkurenciji dečaka i devojčica.

skolski sport

Učesnici takmičenja su u konkurenciji dečaka bile škole OŠ „Sveti Sava“ Žitište, OŠ „Dositej Obradović“ Plandište i OŠ „Dušan Radović“ Novi Sad. Prvo mesto su zauzeli osnovci iz Žitišta.

U konkurenciji devojčica nastupile su sledeće škole: OŠ „Mihail Sadovean“ Grebenac, OŠ „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin, OŠ „Knez Sima Marković“ Barajevo i OŠ „Dositej Obradović“ Novi Sad. Zlatni pehar je pripao Novosađankama.

I Taxi Zrenjanin
Detalj sa otvaranja: Zlatana Ankić i Jovan Lekić

Detalj sa otvaranja: Zlatana Ankić i Jovan Lekić

 Gosti na ovom takmičenju su bili predstavnici lokalne samouprave grada Zrenjanina, predstavnici Saveza za školski sport Srbije, predstavnici kompanije Coca-cola, kao i kordinatori školskog sporta iz Pančeva i Beograda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Uloga grada je vrlo jasna kada su u pitanju školska takmičenja. Naša najvažnija uloga je stimulacija nastavnika da angažuju decu da se bave sportom kroz školske sekcije. Jako je važno da se deca od najmlađeg uzrasta uključe u sport – rekla je Zlatana Ankić, članica gradskog veća zadužena za sport i omladinu.

Osnovce su pozdravili Jovan Lekić, koordinator školskog sporta za Srednjobanatski okrug, kao i Slobodan Čičanović, savetnik u Savezu za školski sport Srbije.

– Veoma smo zadovoljni organizacijom takmičenja u Zrenjaninu. Školski sport sve više dobija na masovnosti, a u poslednje vreme imamo situaciju da se i sve više sponzora javlja sa željom da pomognu školska takmičenja – istakao je Čičanović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh