I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Osmeh i puno srce nakon Zimskog turnira u malom fudbalu (VIDEO)

Nakon 16 radnih dana i gotovo 120 odigranih utakmica završen je 6. Zimski turnir u malom fudbalu.

Fudbalsko umeće prikazalo je 56 ekipa sa blizu 600 igrača. Prosek postignutih golova je više od 4 po utakmici, a o fair playu dovoljno govori podatak da je dodeljen tek jedan crveni karton. Finalni dan bio je pravi praznik fudbala uz poklon za publiku, revijalnu utakmicu veterana FK Proleter i Žandarmerije iz Novog Sada. Pod sloganom „Za osmeh više“ organizovana je humanitarna akcija u kojoj su svi učesnici i gledaoci donirali po slatkiš ili nešto slično od čega će organizacija „Crveni Krst“ napraviti i podeliti paketiće deci slabijeg socijalnog statusa.

Akciji su se „Za osmeh više“ priključili i „Žandarmerci“ 

I Taxi Zrenjanin

U velikom finalu seniora ekipa Caffe Bacardi Piceria Roma slavila je protiv General Solutions Žitište sa 5 : 1 golovima Rajčevića, Škorića, dva Aranitovića i Mastila dok je za drugoplasiranu ekipu pogodio Cavrić. Treće mesto osvojila je ekipa Kačarevo pobedom nad Pančevom 5 : 2.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Radin, najbolji strelac je Nedeljko Šarenac, a najbolji golman Đuro Rodić.

U mlađim kategorijama poredak je sledeći 2000.-2001. 1. Renesansa 2. PVC Dado 3. Domaćin. 2002.-2003. 1. Farkaš Trans 2. Juniori 3. Klek. 2004.-2005. 1. Caffe Bridge 2. Sporto 3. 2M

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh