I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Online karate treninzi za osobe sa smetnjama u razvoju

Adaptirani karate program za osobe sa smetnjama u razvoju doživeo je svoje nesvakidašnje izdanje.

Naime, shodno aktuelnoj situaciju, po prvi put sprovodi se putem interneta tj putem online treninga. Za skoro 15 godina svog postojanja, jedinstveni karate program za osobe sa smetnjama u razvoju, čija primena, naučno dokazano, dovodi do pozitivnih efekata u motoričkim i psiho – socijalnim sposobnostima kod osoba sa smetnjama u razvoju, sprovodi se u kućnim uslovima.

Online treninge drži dr Simo Salapura

PerSu marketi

Program realizuje njegov kreator, koji je i bivši karatista, a sada pomoćnik Gradonačelnika dr Simo Salapura. koji je i sam, silom prilika, u samoizolaciji:

– U svakoj teškoj situaciji ima i lepih trenutaka. Zbog prirode posla kojim se bavim nisam uspevao toliko da se posvetim karateu i treniranju osoba sa smetnjama u razvoju kao u ranijem periodu. Ova situacija i “višak” vremena su me podstakli da organizujem on-line treninge za njih. Prvi utisci su odlični, treninzi prijaju i sportistima a moram priznati i meni. Ideja je da se i ostali sportisti-karatisti sa smetnjama u razvoju, članovi Udruženja “Suncokret” shodno svojim mogućnostima, uključe u ovakav vid treninga i korisne fizičke aktivnosti. Ovo je još jedan način da širimo ideju adaptiranog sporta i na ovakav način i u ovakvoj situaciji smanjimo predrasude prema osobama sa smetnjama u razvoju  – rekao je dr Simo Salapura.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uprkos uslovima vanrednog stanja, zrenjaninski karatisti sa smetnjama u razvoju vredno treniraju u kućnim uslovima i poručuju Vam #ostanikodkuće

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh