I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Oni će predstavljati Srbiju na Specijalnoj olimpijadi u Los Anđelesu

Olimpijske igre Specijalne olimpijade će biti održane od 21. jula do 4. avgusta u Los Anđelesu. U okviru reprezentacije Srbije boje naše zemlje će braniti i petoro Zrenjaninaca.

Poslednji trening u "Medisonu" pred put u Los Anđeles

Poslednji trening u „Medisonu“ pred put u Los Anđeles

Srbiju će u stonom tenisu predstavljati Valentina Manojlov sa partnerkom Natašom Živkov, a muški dubl će činiti Ivan Živkov sa partnerom Borislavom Živkovim. Trener ekipe je Borislav Nuhanović, inače trener zrenjaninskog Hendi sport kluba.

– Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo predstavljati naš Hendi sport, Zrenjanin i Srbiju. Sportisti iz Srbije će po prvi put biti deo najvećeg takmičenja na planeti – Olimpijskih igara Specijalne olimpijade. Prezadovoljan sam ozbiljnošću naših sportista na treninzima, koji od februara vredno treniraju u „Medisonu“. Ovom prilikom bih se zahvalio i zrenjaninskim firmama, koje su pomogle da naši sportisti dobiju kvalitetnu opremu i dostojno prezentuju naš grad – istakao je trener Borislav Nuhanović.

PerSu marketi

Put Amerike Zrenjaninci kreću večeras letom sa aerodroma „Nikola Tesla“. Povratak je planiran 4. avgusta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U Los Anđelesu preko 7.500 sportista

Za Specijalne letnje olimpijske igre kvalifikovalo se 88 sportista i 22 trenera iz Srbije, a očekuje se nastup preko 7500 sportista i 2500 trenera iz preko 160 zemalja. Specijalna olimpijada Srbije je matično sportsko udruženje osnovano u Beogradu 2002. godine sa zadatkom da okupi i organizuje sportske klubove za decu i omladinu sa posebnim potrebama. Savez čini 12 klubova iz 12 gradova Srbije sa preko 2900 sportista. Cilj udruženja je da organizuje treninge i takmičenja sa ciljem popravljanja kvaliteta njihovog života i integracije u društvo.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh