I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Olimpijci iz Zrenjanina ugostili sportsku delegaciju iz Nemačke

Naš grad je danas posetila visoka sportska delegacija iz Nemačke, na čelu sa Klaudijom Bokel, članicom Izvršnog odbora IOC-a (Međunarodni olimpijski Komitet), predsednikom sportske komisije IOC-a, svetskom i evropskom šampionkom i osvajačicom olimpijske medalje u mačevanju.

Sportska delegacija

Sa Klaudijom Bokel u Zrenjanin je doputovao Ernes Kalač, Savetnik za izbeglice i sportske integracije Centralnog saveta Nemačke. Oni su u društvu predsednika Rvačkog saveza Srbije Željka Trajkovića i generalnog sekretara Sportskog saveza grada Zrenjanina položili venac na spomen – bistu Ferenca Kemenja, suosnivača Modernih olimpijskih igara 1896, koja se nalazi u Aleji velikana u Karađorđevom parku.

Klaudija Bokel u Muzeju sporta

Klaudija Bokel u Muzeju sporta

I Taxi Zrenjanin

– Srbija je poznata po sjajnim sportistima, a zaista sam fascinirana Zrenjaninom i brojem olimpijaca, koje je ovaj grad dao. Na mačevalačkim takmičenjima sam se borila protiv sportistkinja iz Srbije i uvek su bile veoma borbene kao protivnici – rekla je Klaudija Bokel.

Sportska delegacija

Delegaciju iz Nemačke je zatim ugostio u Gradskoj kući gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić. On je goste upoznao sa rezultatima koje trenutno postižu zrenjaninski sportisti, sportskom infrastrukturom našeg grada, kao i ulaganjima i naporima lokalne samouprave kada je sport u pitanju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Olimpijci iz Zrenjanina sa olimpijkom iz Nemačke: Simić, Vujin. Klaudija Bokel, Rnić i Stanulov

Olimpijci iz Zrenjanina sa olimpijkom iz Nemačke: Simić, Vujin. Klaudija Bokel, Rnić i Stanulov

Razgovor na tečnom nemačkom: Rnić i Bokel

Razgovor na tečnom nemačkom: Rnić i Bokel

Klaudija Bokel i Ernes Kalač su, u društu domaćina obišli i Muzej sporta, a potom je upriličeno druženje u hotelu „Vojvodina“ sa zrenjaninskim olimpijcima Momirom Rnićem, Miloradom Stanulovim, Branislavom Simićem i Zvonimirom Vujinom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh