I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Sport

Pioniri OK Proleter na finalnom turniru prvenstva Vojvodine

Finalni turnir prvenstva Vojvodine u odbojci za pionire se igra u Kleku, u nedelju, 18. marta. Učestvuju OK Klek Srbija Šume, OK Vojvodina NS seme, OK Eaton Srem tempo iz S.Mitrovice i OK Proleter iz Zrenjanina, koji je napravio veliki uspeh plasmanom među četiri najbolje ekipe u Pokrajini.

– Posle grupne faze takmičenja, gde smo zauzeli 2. mesto, izborili smo plasman u 1/4 finale. Tamo smo snage odmerili sa ekipom OK Partizana iz Bača. Prvu utakmicu smo igrali u gostima u Baču i izgubili sa 3:1. Bili smo nekompletni zbog bolesti kapitena Heslenjia. U revanš meču je jedno bilo jasno, ako momci žele na finalni turnir moraju da dobiju sa 3:0 da bi prosli dalje. Uspeli smo u tome, mada moram priznati da je ovim dečacica ovo bila, ne fizički, nego psihički teška utakmica, kada znaju da nešto moraju da urade da bi prošli dalje – rekao je trener pionira OK Proleter, Darko Jančić.

Sutra u Kleku, Ok Proleter u polufinalu igra sa ekipom OK Vojvodine NS seme, a drugo polufinale čine Klek Srbija šume i Eaton srem tempo iz Sremske Mitrovice.

PerSu marketi

– Ono što smo zacrtali na početku ove sezone jeste da pokušamo da se plasiramo na taj finalni turnir. Mi smo malo težim putem došli do tog cilja, ali ja volim da kažem – to je dobra škola za ono što ih čeka dalje. Očekivanja ću pre svega vezati za dobru igru i borbenost, koju ja od njih najviše tražim i uz malo sreće nadamo se nekoj od medalja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Što se tiče same generacije ima talenata, ali ne volim da izdvajanm imena. Moram priznati da su neke ključne utakmice, npr. poslednja utakmica sa MOK Kikindom u Kikindi, koja je morala da se dobije, ako želimo da prođemo pre svega u ¼ finale, pa onda ovaj revanš meč sa OK Partizanom iz Bača dobila cela ekipa, jer su se, što bi mi treneri rekli, sabrali i oduzeli i dobili konačno rešenje, a to je pobeda i plasman na finalni turnir. U pitanju su deca 2002, 2003 i 2004. godište tako da ono što je najbitnije da su oni jedan tim, što se meni sviđa i da su timski odradili sve što smo se dogovorili – zaključio je trener Darko Jančić.

PIONIRI OK PROLETER

Ekipu pionira OK Proleter čine: Filip Popov, Kerčov Petar, Ljujić Đorđe. Šuvački Ognjen, Šušić Đorđe, Salapura Nikola, Panjković Dalibor, Markov Bogdan, Aćimov Marko, Heslenji Igor, Smiljanski Miloš, Nister Stefan, Krajnović Ilija. Trener: Darko Jančić.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh