I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Džudisti Proletera MD uspešni na tri velika takmičenja

U prethodnih 10 dana takmičari OJK Proleter MD su učestvovali na tri velika takmičenja i ostvarili su veoma dobre rezultate u svim uzrastima.

Lennka Stojanov je blistala na turniru u Pančevu

ŠKOLSKO PRVENSTVO U BEOGRADU

Prvo od tri takmičenja je održano u Beogradu. U pitanju je državno školsko prvenstvo, gde su zrenjaninski džudisti predstavljali svoje škole. Na prvenstvu je učestvovalo 680 učenika od 5. do 8. razreda osnovnih škola i srednjih škola.

Školsko prvenstvo Srbije

PerSu marketi

Zlatna odličja od su osvojili: Milutin Marko i Ludoški Dušan. Srebro je osvojio Nemanja Ristić, dok su se bronzanim odličjima okitili Bulaja Milan, Momirski Dušan, Rakić Aleksandar i Vujović Mihajlo.

Ognjen Vukobrat

TURNIR U PANČEVU

U subotu je održan turnir u Pančevu gde je učestvovalo 490 takmičara. Zlatne medalje su osvojili Lenka Stojanov i Ognjen Vukobrat, dok je bronzu osvojila Jana Terzin .

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

MEĐUNARODNI TURNIR U TEMIŠVARU

U nedelju su takmičari Proletera učestvovali na međunarodnom turniru u Temišvaru. Na tom turniru je učestvovalo ukupno 550 takmičara u dva dana. Odlično su se pokazali naši mladi džudisti i osvojili su četiri medalje.

Nikola Medan

Najsjajnije odličje je osvojio Nikola Medan u kategoriji mlađih pionira do 46 kg. Srebrom se okitio  Bulaja, dok su bronze osvojili Kuručev Anja i Tankosić Vuk.

Narednog vikenda džudisti Proletera MD učestvuju na „Trofeju Beograda“ i u subotu i u nedelju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh