I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Održan prvi „Pobednik Zrenjanina“ u džudou

Proteklog vikenda u „Kristalnoj dvorani“ održan je ekipni juniorski turnir u džudou pod nazivom „Pobednik Zrenjanina 2016“.

dzudo

Omladisnki Džudo klub „Proleter MD“ je na ovu ideju došao, jer ovakvo takmičenje ne postoji u Srbiji, a šansa je da mladi i perspektivni džudisti kroz ekipne mečeve dobiju potrebno iskustvo. Na turniru je učestvovalo sedam ekipa i to:

Grupa A: Partizan Beograd, Kinezis Niš, Odžk Proleter MD Zrenjanin i

PerSu marketi

Grupa B: Sloven Ruma, Cement Beočin, Bezbednost Novi Sad, Odžk Beograd Md.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

dzudo-akcija

U grupi A je favorizovani beogradski Partizan pobedio u oba meča, dok su Zrenjaninci u okršaju sa Nišlijama pobedom rezultatom 10:4 uspeli da prođu u polufinale.
U grupi B Odžk Beograd Md je sve svoje mečeve lagano rešio, dok su Cement Beočin i Sloven Ruma u međusobnom duelu odlučili ko će u polufinale. Beočinci su ipak bili bolji i na taj način zakazali duel sa Partizanom iz Beograda.

U prvom polufinalu Partizan Bg je veoma lako savladao Cement Beočin i očekivano se plasirao u finale. U drugom polufinalu Zrenjaninci su pobedili rezultatom 8:6 i na taj način se plasirali u veliko finale i zakazali duel sa beogradskim Partizanom.

Partizan Beograd je u finalu nastupio sa ekipom: Mančić, Milić, Živojinović D, Živojinović F, Jovanović, Brašnjović, Ćulum, dok je Odžk Proleter MD nastupio sa takmičarima: Počuča, Šipoš, Vučinić, Jovanović M, Jovanović L, Đinović.

dzudo-zr-pobednik

U kategoriji 55 kg Počuča je savladao Mančića rezultatom 10:0.U kategoriji do 60 kg Milić je uzvratio i sa maksimalnih 10:0 pobedio Šipoša. Zatim je Grandić pobedio Darka Živojinovića iponom, da bi Filip Živojinović izjednačio na 2:2 maksomalnom pobedom protiv mladog Vučinića.

Naredni meč je po mnogome bio odlučujući i u njemu je Filip Jovanović pobedio Miomira Jovanovića sa 100:0 i na taj način doneo prednost Beograđanima. Zatim je Brašnjović pobedio Lazara Jovanovića i tako stavio tačku na ceo meč i doneo titulu Partizanu. U teškoj kategoriji Žarko Ćulum je predao meč Đinoviću i tako je konačan rezultat bio 8:6 za Partizan Beograd.

dzudo-zr-pobednik

U borbi za treće mesto Cement Beočin je savladao beogradski Odžk.

Organizacija turnira je bila na visokom nivou i nadamo se da će u budućnosti ovaj turnir prerasti u međunarodni i tradicionalni.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh