I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Odluke Izvršnog odbora FSG Zrenjanin: Lehel ostao, Zlatica prošla

Izvršni odbor FSG Zrenjanin je doneo odluke za organizaciju takmičenja u novoj sezoni. Pošto ima dva kluba više ispod Područne lige, 20 u odnosu na 18 iz prošle sezone, A liga je povećana sa 10 na 12 učenika. Prvenstva u A i B ligi počinju 1. septembra.

 

Tako je status zadržao devetoplasirani Lehel iz Mužlje, a prolaz je dobila Zlatica, drugoplasirana iz B lige. Predstavnici klubova B lige B (osam učesnika) odlučiće na sastanku da li le će igrati dvokružno ili trokužno. Sastavi liga: A – Mladost (Banatski Despotovac), OFK Gradnulica (Zrenjanin), Borac (Zrenjanin), Proleter 2006 (Zrenjanin), Radnički Ratar (Jaša Tomić), Omladinac (Botoš), Naftagas (Boka), OFK Klek, ŽFK Banat-Bagljaš (Zrenjanin), Lehel (Mužlja, Banat (Čenta), Zlatica. B – MSK (Mihajlovo), Proleter (Neuzina), Mladost (Belo Blato), Jedinstvo (Ečka), OFK Stajićevo, Sloga (Jarkovac), Tamiš (Farkaždin), ASK (Aradac).

Prvenstva u A i B ligi počinju 1. septembra. Usvojene su liste sudija i delegata. Komesar takmičenja A lige biće Milorad Kurjak, a komesar takmičenja B lige Milan Deurić. Obojici je zamenik Đorđe Kontić. Za obe lige komesar suđenja biće Gojko Mizdrak. Zamenik će biti Momčilo Radman koji će voditi brigu o sudijama mladih selekcija. Za komesara suđenja Područne lige predložen je Radivoje Mihajlović.

I Taxi Zrenjanin

Propozicije A lige i Liga mladih selekcija prilagođene su nastalim okolnostima. Takse za službena lica A i B lige FSG Zrenjanin nisu menjane, a predlog je da stari cenovnik važi i za Područnu ligu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izmena je u ligama omladinaca, kadeta i pionira. Umesto jednog sudije utakmice će voditi sudijske trojke koje će imati ukupnu taksu 2.000,00 dinara i 500,00 dinara troškove prevoza za sva mesta van Zrenjanina. Sudije će u ovim uzrasnim kategorijama moći da vode i utakmice u svojim mestima. U ligama predpetlića igraće se jednokružno, a za ekipe koje ne nastupaju na turnirima, paralelno će se organizovati Liga kup kako bi se ujednačili programi za učesnike iz Grada (uglavnom igraju turnire) i učesnike iz naseljenih mesta. Određene su teritorijalne grupe za prvu i drugu fazu Kupa FSG Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh