I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Odbojkaški savez Srbije testirao 20 pionirki u Kristalnoj dvorani

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Vojvodine, obavljeno je testiranje kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije.

Trening i testiranje su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Nemanja Zekić, drugi trener, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

PerSu marketi

Na testiranju u Zrenjaninu treniralo je 20 odbojkašica iz 8 klubova sa teritorije regiona Vojvodina (Bagljaš 023 iz Zrenjanina, Dinamo iz Pančeva, KI 0230 iz Kikinde, Banatsko Novo Selo, Odbojka 013 iz Pančeva, Hercegovina iz Ravnog Topolovca, Mladost iz Omoljice i Krajišnik).

Najmlađe odbojkašice su pozdravili Milorad Kijac, član predsedništva OSV, Rajko Petrović, predsednik Sportskog saveza Zrenjanina i Iva Šućurović, bloker ženske pionirske reprezentacije Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2005. i 2006, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u ovoj godini.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh