I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Odbojkaški kamp u sali OŠ „Petar Petrović Njegoš“ održan po 19. put

Odbojkaški kamp u organizaciji ŽOK Bagljaš 023 je trajao deset dana, a održan je kao i uvek do sada, u sali OŠ „Petar Petrović Njegoš“.

Foto: Ivan Pančić

Učestvovalo je 60 devojčica uzrasta od 8 do 17 godina, koje su bile podeljene u tri grupe, prema uzrastu i nivou znanja. Na kampu je bila jedna devojčica sa Kipra, dve iz Beograda, dok su ostala deca bila iz Zrenjanina.

Fordomanija

Sa decom su radili treneri Milenko Vuković i Zoran Grandić, a kamp je organizovan pod okriljem ŽOK Bagljaš 023.

– Po tradiciji, školsku godinu završavamo upravo sa ovim kampom.  To je bio 19. kamp po redu, a počeli smo sada daleke 2001. godine. Ovoga puta, naša promoterka, Maja Ognjenović, nije mogla da dođe, jer je bila u tom trenutku na pripremama sa reprezentacijom Srbije na Palama. Ipak, obećala nam je da će naredne godine obavezno doći na jubilarni, dvadeseti kamp – rekao je profesor Milenko Vuković, trener ŽOK Bagljaš 023 i organizator kampa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sekcija ŽOK Bagljaš 023 nastavlja sa radom 1. septembra, a prva i druga ekipa počinju sa pripremama već početkom avgusta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh