I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Odbojkašice Hendi sporta vicešampionke na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade

Proteklog vikenda Vranje je bilo domaćin državnog prvenstva Specijalne olimpijade u UNIFIED odbojci za devojke. Učešće na ovom takmičenju uzelo je deset ekipa iz Srbije.

Ekipa Hendi sporta je osvojila drugo mesto u najjačoj diviziji. U finalnim utakmicama devojke iz Zrenjanina su pobedile ekipu Jabuke sa 2:0 u setovima i istim rezultatom izgubile od ekipe Morave iz Čačka.

– Naša ekipa je na ovom takmičenju nastupila sa trenutno najboljim sastavom. Očekivao sam da svojim kvalitetom možemo da osvojimo ovo državno prvenstvo, ali iskustvo UNIFIED partnerki iz Čačka je donelo prevagu, te se ovaj put moramo zadovoljiti drugim mestom. U svakom slučaju, zadovoljan sam igrom naših devojaka i borbenošću koju su pokazale. Veliku zahvalnost dugujemo devojkama iz Odbojkaškog kluba Bagljaš 023 i profesoru Milenku Vukoviću za saradnju na ovom prvenstvu – rekao je trener Hendi sporta, Borislav Nuhanović.

I Taxi Zrenjanin

Ekipu Hendi sporta kluba su činile: Valentina Manojlov, Olga Ramadani, Jovana Rakić, Ivana Marić, Šeron Švarc i partnerke Aleksandra Uzelac, Elena Đukanović i Mina Nikin. Treneri ekipe su bili Anja Ostojić i Borislav Nuhanović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh