I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Odbojkaši Kleka vicešampioni Vojvodine u konkurenciji juniora

Finalni turnir prvenstva Vojvodine u konkurenciji juniora odigran je u dvorani „Miloš Grbić“ u Kleku, a titulu pobednika osvojila je Vojvodina NS seme iz Novog Sada. Na drugom mestu je domaći Klek Srbijašume, treći je Novi Sad, a četvrti Spartak iz Subotice.

NIKOLA KISIĆ NAJBOLJI SMEČER

Nikola Vujović (Vojvodina NS seme) je proglašen za najboljeg igrača (MVP) Finalnog turnira. Aleksandar Bošnjak (Vojvodina NS seme) je najbolji bloker, Aljoša Krdžović (Spartak) najbolji tehničar, Nikola Kisić (Klek Srbijašume) najbolji smečer, Vlastimir Lukić (Novi Sad) najbolji primač, a Jovan Janjić (Klek Srbijašume) najbolji libero.

I Taxi Zrenjanin

Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, uručio je Petru Bogunoviću, predsedniku OSV, dres OK Klek Srbijašume.

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, uručuje šampionski pehar kapitenu Vojvodine

Medalje i nagrade najboljim timovima i pojedincima uručili su Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, Petar Bogunović, predsednik OSV, Milorad Kijac, član predsedništva OSV Branko Majkić, direktor takmičenja OSV, Nedžad Osmankač, predsednik Udruženja odbojkaških trenera Vojvodine i Vladimir Hardomelja, delegat Finalnog turnira.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh