I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Hendi sport potvrdio dominaciju i na prvenstvu države u odbojci na pesku

Proteklog vikenda Vranje je bilo domaćin državnog prvenstva Specijalne olimpijade Srbije u odbojci na pesku za momke i devojke.

Na takmičenju je učestvovalo 9 ekipa iz cele Srbije. U predtakmičenju komisija za divizioniranje se odlučila da se takmičenje i za momke i za devojke podeli u dve divizije. Sportisti Hendi sporta su pokazali visok nivo igre, te su i momci i devojke divizionirani u prvu diviziju.

PerSu marketi

Ekipa devojaka u sastavu Ivana Marić i Šeron Švarc, nakon uzbudljive prve utakmice protiv Kruševljanki, koje su
pobedile sa 2:1, pobeđuju ostala dva rivala Beograd i Vranje. Dominacija Zrenjaninki na terenu je bila očigledna i rezultat je bio u
oba meča 2:0. Tim rezultatom su devojke iz Hnedi sporta osvojile prvo mesto u prvoj diviziji.

Ivan Živkov i Kristofer Švarc već godinama zauzimaju sam vrh odbojke na pesku. U prvom i drugom meču se vodila žestoka borba između domaće ekipe Vranja i ekipe iz Zrenjanina, kao i protiv ekipe iz Pančeva. Živkov i Švarc su dominirali i pobedili u obe utakmice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– U finalnom meču protiv ekipe iz Čačka, na žalost, našim greškama naročito na servisu, doveli smo već dobijenu utakmicu do poraza. Pri rezultatu 9:7 za naš tim i našoj servi, gde se igralo do 11 poena, naš takmičar greši u servi, što dovodi do promene u igri, gde Čačani osvajaju taj poen i naredna 4 poena, čime osvajaju prvo mesto u diviziji. Naši momci su se morali zadovoljiti srebrnom medaljom i drugim mestom – istakao je trener Hendi sporta, Borislav Nuhanović.

Trener Nuhanović je dodao da je prezadovoljan nastupima svojih sportista, naročito devojkama, koje su po prvi put postale prvaci u prvoj diviziji. Ostao je mali žal za izgubljenom zlatnom medaljom u muškoj konkurenciji, ali je naravno, veoma ponosan na sve svoje takmičare.

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh