I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Novogodišnji festival odbojke: Klečanke druge, bronza za OK Proleter

U Novom Sadu je proteklog vikenda završen 8. Novogodišnji međunarodni festival odbojke u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine, uz učešće 66 ekipa iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Odbojkaši Proletera sa trenerom, Darkom Jančićem

U kategoriji „pionirke B“ prvo mesto je osvojila Gradiška, drugo As iz Beograda, a treće Star, a u kategoriji „kadetkinje B“ prvi je Letnjikovac volej, drugi Zaslon iz Šapca, a treći NS tim.

Mladost iz Novog Sada je pobednik u konkurenciji pionirki, drugo mesto je osvojio NIS Spartak iz Subotice, a treće Sterija iz Beograda.

PerSu marketi

Pioniri Srem Itona iz Sremske Mitrovice su osvojili prvo mesto, Blok Aut iz Beograda drugo, dok je OK Proleter iz Zrenjanina bio treći.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ŽOK Klek je osvojio drugo mesto u konkurenciji kadetkinja

Prvo mesto u konkurenciji kadetkinja osvojio je AS iz Batajnice, drugo ŽOK Klek MD, a treće Osijek iz Hrvatske.

U konkurenciji kadeta pobednik je Vojvodina NS seme iz Novog Sada, drugi je Blok Aut iz Beograda, a treći Žužemberk iz Slovenije.

Nagrade najboljiim ekipama i pojedincima predali su Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Petar Bogunović, predsednik OSV, Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, Dragan Tadić, nekadašnji direktor takmičenja OSS, Igor Miljković, generalni sekretar OSB, Branko Majkić, direktor takmičenja OSV, Vladimir Šiška, član predsedništva OSV, Ljubica Mijatović Topalov, zamenik načelnika Gradske uprave za sport i omladinu Novog Sada, Boris Kolarević, vrhovni sudija OSS, Anđelko Popović, predsednik UOSV, Branislav Dobrodolski, generalni sekretar OSV, Milorad Kijac, član predsedništva OSV, Velibor Ivanović, član predsedništva OSV i Siniša Antonić, predsednik komisije za odbojku na pesku OSS.

Najbolji pojedinci

Najbolji pojedinci su Una Vajagić iz Mladosti iz Novog Sada (pionirke), Sara Komazec iz Asa iz Natajnice (kadetkinje), Bojan Milutinović iz Srem Itona iz Sremske Mitrovice (pioniri) i Veljko Prišić iz Vojvodine NS seme iz Novog Sada (kadeti), a nagrade im je predao Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS.

Utakmice su igrane u velikoj sali SPC „Vojvodina“, u osnovnoj školi „Jožef Atila“, gimnaziji „Isidora Sekulić“ i u sali Centra za sport – „Đačko igralište“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh