I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Novi „Steffani“ u novom ruhu i na novoj adresi

Posle 25 godina fukcionisanja u starom prostoru, smeštenom u centru grada“, predsednik najstarijeg fitnes kluba u Zrenjaninu, Miodrag Gligić, najavljuje da će Fitnes centar „Steffani“ uskoro početi sa radom na novoj adresi, u ulici „Đure Jakšića“ br. 14, pored Tržnog centra „Panda“.

Steffani

 

Svečano otvaranje je planirano 25. novembra, a za građanstvo će vrata biti otvorena 1. decembra. Novi „Steffani“ će funkcionisati u novom, moderno opremljenom prostoru, koji pruža vrhunske uslove za svakog vežbača. Centar će se sastojati iz 3 celine:

I Taxi Zrenjanin

1. Sala br. 1 – na 200 kvadratnih metara nalaziće se fitnes sala sa većim brojem sprava i većim brojem sadržaja u odnosu na stari „Steffani“.

2. Sala br. 2 – na 100 kvadrata nalaziće se sala u kojoj će dominirati vid fitnesa prilagođen savremenim metodama vežbanja bez tegova. Ova sala će biti namenjena vežbanju joge, pilatesa, step aerobika, kružno – intervalnih treninga, dečijeg fitnesa i nekih drugih sadržaja, po želji naših korisnika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

3. Sala br. 3 – površine 80 kvadrata sadržaće stolove za stoni tenis, koji će biti na raspolaganju kako našim korisnicima, tako i onima koji žele da upražnjavaju ovaj vid rekreacije.

Kompletan prostor je upravo renoviran, sve prostorije su klimatizovane, poseduje nove svlačionice sa kupatilima i tuševima. Ispred „Steffanija“ se nalazi i veliki, besplatan i obezbeđen parking prostor.

Steffani reklama

Sve sadržaje će voditi školovani i licencirani treneri, sa odgovarajućim iskustvom.

– Fitnes klub „Steffani“ je član Sportskog saveza Grada Zrenjanina i Sportskog saveza Srbije. Jedna od delatnosti kluba će i dalje biti priprema takmičara za takmičenja u fitnesu i bodi – bildingu. Pored rada sa rekreativcima, pružaćemo pomoć i savete profesionalcima u ovom sportu – rekao je Miodrag Gligić, inače nekadašnji prvak Srbije u bodi – bildingu i učesnik mnogih takmičenja u našoj zemlji i inostranstvu.

Gligić je savezni sudija za fitnes i bodi – bilding, poseduje licencu za trenera za fitnes i bodi – bilding, kao i sertifikat za trenera u ovim sportovima. On podseća da su se u starom „Steffaniju“ pripremali vrhunski sportisti i u drugim sportovima, a sa tom tradicijom, nastavićemo i u buduće.

Posebno iznenađenje „Steffani“ priprema za roditelje – dok roditelji vežbaju, postoji mogućnost čuvanja dece u dečijoj igraonici „Vragolan“, koja se nalazi u neposrednoj blizini.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh