I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

FK Lehel dobio nove funkcionere, Markoski najavljuje sunčano proleće

Redovna skupština FK Lehel iz Mužlje je održana na stadionu Lehela, a tom prilikom imenovani su novi funkcioneri.

Foto: facebook/FK Lehel

Dragan Ćupurdija imenovan je za sportskog direktora kluba, Damir Petrović je generalni menadžer, dok je Kristijan Bodo predsednik nadzornog odbora, a Siniša Krnjaić sekretar Kluba. Predsednik je ostao Mihalj Vaci.

Damir Petrović (Foto: facebook/FK Lehel)

PerSu marketi

– Generalno nam je cilj da napravimo jedan moderan klub, koji će biti prepoznatljiv u Zrenjaninu. Uz saradnju sa školom fudbala Bečkerek 023 napravili smo odličnu bazu i mogu da kažem da smo pokriveni sa svim takmičarskim uzrastima. Trener Aleksandar Markoski napravio je sjajnu priču i iz svoje škole napravio je prvi tim koji je sigurno najperspektivniji klub u Područnoj ligi, a prosek godina igrača gotovo da je manji od 18 godina. Imamo dosta aktivnosti, kako bi poboljšali rad kluba, dosta pregovora sa domaćim i stranim firmama i organizacijama, tako da se nadam da ćemo uskoro uraditi mnogo i na tom planu – rekao je Damir Petrović.

TRI POJAČANJA

Na samoj Skupštini sumiran je i prelazni rok. U klub su stigli  Ilija Vioglavin (2. Oktobar, Kumane), Gligorije Mićović (Proleter 2006) i Mario Mučalov (Naftagas Elemir). Dva igrača je napustilo klub, a to su Nikola Đorđević (Mladost, Banatski Despotovac) i Stefan Tasić (Radnički, Jaša Tomić).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Odziv na treninzima je odličan, mladi momci su željni rada, a jedva čekaju i nastavak Područne lige. Svakako da nam je ove sezone prioritetni cilj opstanak, iako sam siguran da je ova ekipa za mnogo više. Ako ostanemo na okupu, a nadam se da hoćemo, već sledeće sezone sam siguran da ćemo tražiti svoje mesto u samom vrhu tabele. Imamo najmlađu ekipu u ligi i blago koje treba čuvati – rekao je Aleksandar Markoski, trener FK Lehel.

Aleksandar Markoski

Prijateljske utakmice:

17. februar: Lehel – Mladost Belo Blato
24. februar: Gradnulica – Lehel
3. mart: Lehel – ASK Aradac

Početak Područne lige

10. mart: Lehel – Delija Mokrin

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh