I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Nove pobede Fitnes centra „Steffani“

Jedini licencirani Fitness centar u Zrenjaninu “Steffani” je još jednom dokazao svoj kvalitet i posvećenost stvaranju vrhunskih sportista i atleta i tako opravdao svoju reputaciju mesta u kojem se postiže najbolja kondicija i sposobnost za postizanje zavidnih sportskih rezultata.

Steffani 8

 

Na nedavno održanom Otvorenom Kupu Srbije u „Bench Press“-u u Bačkom Petrovcu, predstavnik tima Fitnes Centra „Steffani“, Vanja Števanov je u kategoriji do 82.5 kg osvojio prvo mesto i zlatnu medalju doneo u naš grad. Vanja je imao izuzetno tešku konkurenciju kako iz Srbije tako i iz zemalja okruženja ali zahvaljujući vrednim treninzima uz stručne trenere i motivaciji koju je poneo iz Fitnes Centra „Steffani“, Vanja je uspeo da bude apsolutni pobednik u kategoriji i to na svom prvom debitantskom takmičenju. Vanjin trener, veliki šampion bench press-a Zoran Ećim , tvrdi da Vanju tek čeka ozbiljan uspeh.

PerSu marketi

Steffani 4

 

Pored pomenutog takmičenja, još jedan veliki uspeh Fitnes Centra „Steffni“ je ostvaren tokom prošle nedelje. Na gradskom zrenjaninskom takmičenju u vežbama snage i fizičke spreme, instruktorka Fitnes Centra „Steffani“, Aleksandra Seka Aranitović je bila prava senzacija. Pored toga što je bila jedina devojka na takmičenju, Seka je postigla bolje rezultate i od nekih muških takmičara, tako je dobila ogromne ovacije publike i najveće aplauze tokom celog takmičenja. Seka je naravno osvojila prvo mesto u ženskoj katgoriji i time donela još jedno zlato u Fitnes Centar „Steffani“.

Steffani 1

 

Iz Fitnes Centra „Steffani“ kažu kako je Aleksandra Seka Arnitović njihov veliki ponos i nezamenjljiv član kluba, koji svojom posvećenošću i stručnošću kao instruktor Fitnes Centra „Steffani“ izuzetno doprinosi kvalitetu i čini da „Steffani“ postane simbol sporta, zdravog duha i pozitivne atmosfere u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Steffani 3

 

Aleksandra je prvi i jedini trener u Zrenjaninu, koji drži „Insanity“ specijalni grupni fitnes program, koji se održava u Fitnes Centru „Steffani“ utorkom i četvrtkom od 19 do 20 h, kao i subotom od 18 h do 19 h.

Insanity-wordpress

„Insanity“ je u svetu veoma popularan program, koji na najbrži i najefikasniji način topi masne naslage, postiže najbržu transformaciju fizičkog izgleda i dovodi do velikog povećanja izdržljivosti i snage. Vežbanje je maksimalnog intenziteta, koji vašu spremnost podiže do samog limita, a uz to i testira vašu mentalnu spremnost. Koncept treninga se sastoji od intenzivnog vežbanja u trajanju od 30 do 60 min. To je vežbanje za celo telo, koje koristi samo težinu vašeg tela kao otpor.

Pored “Insanity” specijalnog programa koji je u našem gradu uspešno sprovodi stručni instruktor Aleksandra Seka Arnitović, u Fitness Centru “Steffani” se održavaju i drugi grupni programi grupnih vežbi kao što su: Pilates, Aerobic, Combat Aerobic i Yoga, koje drže vrhunski sručnjaci uz najbolji kvatlitet treninga koji u Fitnes Centru “Steffani” garantuju.

AKCIJA – PILATES

Trenutno u Fitnes Centru “Steffani” važi prolećna akcija za novo prolećno izdanje PILATES treninga sa cenom od 1500,00 din za mesec dana vežbanja, Pilates treninzi se održavaju u redizajniranoj PILATES Sali uz kompletno novu opremu za vežbanje. Prolećno, osveženo, izdanje power pilates treninga u Fitness centru Steffani se se održava ponedeljkom, sredom i petkom od 18 h do 19 h.

Steffani 9

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh