I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Nova generacija majstora karatea

Karate klub Banatski Cvet organizovao je u petak, 24. juna, polaganje za majstorska zvanja i tom prilikom ugostio veliku legendu svetskog karatea prof. dr Vladimira Jorgu, crni pojas 9. dan.

Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelicem i prof.dr Vladimirom Jorgom

Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelicem i prof. dr Vladimirom Jorgom

Jorga je univerzitetski profesor, doktor sportske medicine, pionir karatea SFRJ, osnivač jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednik Srpske karate Konfederacije i jedan od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK).

Za majstorsko zvanje prvog stepena počožili su Biljana Bašić, Gorana Tošković i Igor Popov. Pripremali su ih treneri Veselin Grubački i Nikola Vukelić.

I Taxi Zrenjanin

– Učitelj Jorga je bio izuzetno zadovoljan našim kandidatima, koji su, kako kaže, pokazali izuzetno znanje i tom prilikom pohvalio je njihovo zalaganje. Takođe je stigla pohvala i našim trenerima za rad i trud proteklih meseci. Polaganje je proteklo uspešno za naše kandidate, naš klub je izveo još jednu generaciju majstora i tako pokazao i ovog puta da se kod nas kvalitetno trenira i da imamo izuzetne stručnjake – istakao je trener Nikola Vukelić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh