I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Nova generacija majstora karatea

Karate klub Banatski Cvet organizovao je u petak, 24. juna, polaganje za majstorska zvanja i tom prilikom ugostio veliku legendu svetskog karatea prof. dr Vladimira Jorgu, crni pojas 9. dan.

Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelicem i prof.dr Vladimirom Jorgom

Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelicem i prof. dr Vladimirom Jorgom

Jorga je univerzitetski profesor, doktor sportske medicine, pionir karatea SFRJ, osnivač jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednik Srpske karate Konfederacije i jedan od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK).

Za majstorsko zvanje prvog stepena počožili su Biljana Bašić, Gorana Tošković i Igor Popov. Pripremali su ih treneri Veselin Grubački i Nikola Vukelić.

PerSu marketi

– Učitelj Jorga je bio izuzetno zadovoljan našim kandidatima, koji su, kako kaže, pokazali izuzetno znanje i tom prilikom pohvalio je njihovo zalaganje. Takođe je stigla pohvala i našim trenerima za rad i trud proteklih meseci. Polaganje je proteklo uspešno za naše kandidate, naš klub je izveo još jednu generaciju majstora i tako pokazao i ovog puta da se kod nas kvalitetno trenira i da imamo izuzetne stručnjake – istakao je trener Nikola Vukelić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh