I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Nindže imale bogat vikend

Protekli vikend bio je izuzetno dinamican za clanove Ninjutsu kluba Bujinkan, koji su ucestvovali na čak četiri manifestacije. rsz_tanto_combat U Domu borilačkih sportova, u organizaciji kluba održan je po cetvrti put seminar TANTO COMBAT. Seminar je vodio instruktor Siniša Garčev, a obuhvaćena je borba nožem na bliskoj distanci, kao što je odbrana od sečenja, ubadanja, drilovi, tehnike i samoodbrana.

Omer Kurtovic

Omer Kurtovic

U Novom Sadu održan je Međunarodni turnir „Srbija OPEN“ u sportkoj ju jutsi, u borbama i duo sistemu. Učestvovalo je oko 150 takmičara iz 22 kluba. Član ju jutsu sekcije Omer Kurtović osvojio je drugo mesto u seniorskoj konkurenciji do –  85 kg. Takmičari Biljana Tapavički, Milan Krezović i Ajredin Ajeti (od ove sezone i član AK Apatin) učestvovali su na maratonima.

Biljana je učestvovala na 37. Fruskogorskom maratonu i prepešačila je stazu od 10,528 km. Milan i Ajeti su učesvovali na 27. Beogradskom maratonu. Milan je pretrčao polumaraton za 1h 46 min 30sec, dok je Ajeti pretrčao polumaraton za 1h 47 min 19 sec.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh