I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Nindže imale bogat vikend

Protekli vikend bio je izuzetno dinamican za clanove Ninjutsu kluba Bujinkan, koji su ucestvovali na čak četiri manifestacije. rsz_tanto_combat U Domu borilačkih sportova, u organizaciji kluba održan je po cetvrti put seminar TANTO COMBAT. Seminar je vodio instruktor Siniša Garčev, a obuhvaćena je borba nožem na bliskoj distanci, kao što je odbrana od sečenja, ubadanja, drilovi, tehnike i samoodbrana.

Omer Kurtovic

Omer Kurtovic

U Novom Sadu održan je Međunarodni turnir „Srbija OPEN“ u sportkoj ju jutsi, u borbama i duo sistemu. Učestvovalo je oko 150 takmičara iz 22 kluba. Član ju jutsu sekcije Omer Kurtović osvojio je drugo mesto u seniorskoj konkurenciji do –  85 kg. Takmičari Biljana Tapavički, Milan Krezović i Ajredin Ajeti (od ove sezone i član AK Apatin) učestvovali su na maratonima.

Biljana je učestvovala na 37. Fruskogorskom maratonu i prepešačila je stazu od 10,528 km. Milan i Ajeti su učesvovali na 27. Beogradskom maratonu. Milan je pretrčao polumaraton za 1h 46 min 30sec, dok je Ajeti pretrčao polumaraton za 1h 47 min 19 sec.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh