I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Kajakaš Nikola Kovačević na pripremama juniorske reprezentacije

Juniorska reprezentacije Srbije boravila je na zimskim pripremama u Trebinju (BIH), a među najtalentovanijim kajakašima je bio i Nikola Kovačević,  član Kajak kluba Begej.

Nikola Kovačević je na prošlogodišnjoj regati olimpijskih nada u poljskom Poznanju, sa partnerom  Nikolom Perakom iz bačkopalanačkog Tarketa, ušao u finale discipine K – 2 1.000 metara. Osvojili su 7. mesto u konkurenciji takmičara iz 50 zemalja, što mu je obezbedilo mesto u reprezentaciji Srbije.

Reprezentativce je u Trebinju poslužilo vreme, pa su 9 dana veslali na Trebišnjici, a koristili su i tamošnju halu sportova za fudbal i teretanu za dizanje tegova.

PerSu marketi

Reprezentativne obaveze za Kovačevića nastavljaju se 1. februara, kada reprezentacija nastavlja pripreme u Kotoru, gde će ostati 20 dana. Cilj ovih priprema jeste ostavrivanje što boljeg rezultata na Kupu Srbije, koji se održava u drugoj polovini aprila na Adi Ciganliji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

To će ujedno biti i izborno takmičenje za odlazak na Svetski kup juniora u Brandeburgu u Nemačkoj u maju i Evropsko prvenstvo za juniore u Račicama u Češkoj u julu mesecu.

Pored Kovačevića, poziv za učešće na narednim pripremama reprezentacije Srbije trebalo bi da dobiju i članovi KK Begej Milan Zvekić  i Biljana Vukov, koji su svojim klupskim i reprezentativnim rezultatima u 2018. godini zaslužili mesto među perspektivnim kajakašima Srbije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh