I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Nikola Grbić u ekipi “Međunarodnih zvezda”, Vanja opravdano odsutan

Fondacija “Odbojkaška Aleja slavnih”, organizuje u nedelju, 11. septembra u Katovicama revijalni meč između ekipa “Međunarodnih zvezda” i “Poljskih zvezda”, koji će se odigrati od 20,00 časova u dvorani Spodek.

nikola-grbic

Nikola Grbić, član “Aleje slavnih” u Miliču od 2013, nastupiće u timu “Međunarodnih zvezda”. Vladimir Grbić, član “Aleje slavnih” u Miliču od 2013, neće igrati u Katovicama, jer će od 10. – 12. septembra, na poziv Odbojkaške federacije Norveške, u Oslu biti predavač na Seminaru za trenere.

Organizatori su najavili da će revijalna utakmica ujedno biti i oproštajni reprezentativni meč Pavela Zagumnog, dugogodišnjeg tehničara reprezentacije Poljske, koji će od ove godine postati član “Aleje slavnih” u Miliču.

PerSu marketi

grbicpromo-42-1
Za učešće u revijalnoj utakmici najavljenje su najveće odbojkaške zvezde: Nikola Grbić, Žilberto Godoj Filjo Žiba, Nalbert Bitankur, Andrea Đani, Andrea Gardini, Andrea Anastazi, Karč Kiralj, Sergej Tetjuhin, Dmitrij Muserski, Vilfredo Leon, Ervin Ngapet, Vladimir Alekno, Stefan Antiga, Samjuele Papi, Jekaterina Gamova, kao i poljske vedete: Pjotr Gruška, Lukaš Kadzijevič, Kšištof Ignačak, Bartoš Kurek, Marijuš Vlazli, Mihal Vinjarski, Mihal Kubijak, Marćin Moždžonek

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh