I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Nikad jača streljačka konkurencija na „Sretenjskom“ turniru u Zrenjaninu

Tradicionalni „Sretenjski“ turnir u gađanju vazdušnom puškom održan je na Gradskom strelištu u organizaciji Streljačke družine „Bečkerek 1825“.

Na liniji su se ove godine pojavile najjače ekipe Srbije u ovoj konkurenciji dok je pojedinačna konkurencija bila najjača otkad postoji ovaj turnir – kaže Dragan Grozdanov trener domaćeg kluba.

Seniorska ekipa „Bečkereka 1825“ u sastavu Dragan Grozdanov, Tibi Čisar i Anđelko Anđelov osvojila je baš u takvoj konkurenciji ubedljivo prvo mesto, druga je bila ekipa „Kikinde“, a treće mesto osvojila je ekipa „Vrbas“.

I Taxi Zrenjanin

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto osovjio je Dragan Grozdanov postigavši i lični rekord od 378 krugova, drugi je bio Novica Petrović sa 373, a treći Ervin Šalgo iz „Kikinde“ sa 366.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto sa 367 krugova osvojila je Nađa Šušulić SK „Vrbas“, druga je bila Marija Pajčić SD „Bečkerek 1825“ sa 358, a treća Vanja Nikolić sa 356.

U konkurenciji juniora prvo mesto osvojio je Danijel Berenji sa 330 krugova, drugo Matija Stiber sa 328, a treće Nikola Ostojić sa 323.

Strelci „Bečkereka 1825“ trenutno su u intenzivnom ciklusu treninga jer ih očekuje Prvenstvo Vojvodine, a nakon toga i Prvenstvo Srbije u Beogradu na kom će kako najavljuju nastupiti u još jačem sastavu. Pred omladinskim ekipama kluba je finale Lige Vojvodine gde se očekuju dobri rezultati Marije Pajčić i Une Bjekić predvodnica mlađih snaga kluba.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh