I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Neočekivano pojačanje: Momir Rnić junior ponovo u Proleteru

Posle godinu dana u Metalurgu  iz skoplja, Momir Rnić junior  se vratio u Zrenjanin i, uprkos tome što je imao tri superligaške ponude i mogućnosti da ostane u Makedoniji, odabrao je matični Proleter.

– Prelomio sam i odluka je konačna, vratio sam se u Zrenjanin i igraću za Proleter u novoj sezoni – juče je, u centru grada na Begeju, izjavio mlađi član čuvene rukometne porodice.

– Dosta vremena proveo sam izvan Srbije, punih 11 godina, a ima i drugih prioriteta. Sin Ognjen, ove jeseni, polazi u vrtić i hoću da to bude ovde i da sam kod kuće, sa porodicom.

I Taxi Zrenjanin

Nikada nije pominjao saradnju sa legendarnim ocem Čapetom, kod koga je počeo uspešnu karijeru, a sad je to istakao.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Draga mi je nova saradnja sa ocem, kako je bilo na početku, treba da bude i sada. On me poznaje bolje od bilo koga i siguran sam da će učiniti napore da u meni razbukta strast za igrom i golovima, kao nekad. Hoću da uživam u igri, da sebe posvetim timu i klubu i da se radujem pobedama. Bio sam i ostao igrač kolektiva i timske igre.

Već je u trenažnom procesu i u objektima Karađorđevog parka, redovno vežba sa kondicionim trenerom Žarkom Grujićem.

– Uvek sam, pre početka pripremnog perioda, duže vreme, posvećivao individualnim treninzima. Tako je i sada i nisam jedini. Hoću spreman da dočekam prvi trening ekipe i da, u novoj trci, doprinesem da se ostvare ciljevi kluba i tima. Iluzorno je da pričam kako Proleter zaslužuje superligaško društvo, trebalo bi da je u vrhu i ubeđen sam da ćemo, sa povratkom publike na tribine, biti još jači i spremni za dvoboje sa svima. Vojvodina, Partizan, da ne nabrajam, svi se pojačavaju i ovo će da bude veoma zanimljivo prvenstvo. Arkus liga raste iz godine u godinu i to bi trebalo da bude silan boljitak za naš rukomet i, nadam se, da će Proleter ostvariti dobre rezultate – bio je jasan Momir Rnić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh