I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Nemanja Ubavić šampion turnira „Jefimija 2015“

U Obrenovcu, u organizaciji Osnovne škole ”Jefimija“ i Badminton kluba Beograd, održan je tradicionalni Svetosavski badminton turnir ”Jefimija 2015”, koji je okupio preko 60 takmičara iz 21 škole, iz šest srpskih badminton centara – Beograda, Obrenovca, Pančeva, Vršca, Zrenjanina i Kragujevca.

Članovi BK Banat

Članovi BK Banat

Turnir, čiji su pokrovitelji bili badminton savezi Srbije i Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, te kompanije ”Yonex“ i ”Tin šped“ iz Beograda predstavlja nastavak realizacije projekta razvoja školskog sporta u lokalnim samoupravama. I ovaj, šesti po redu u Obrenovcu, apsolutno je ispunio očekivanja. Organizacija i atmosfera su bile na visokom nivou, a sve je začinjeno osmočasovnim kvalitetnim programom na samom terenu gde su školarci svih razreda pokazali zavidan nivo badminton znanja.

Nemanja Ubavić

Nemanja Ubavić

I Taxi Zrenjanin

Članovi BK Banat su osvojili 3 odličja: V-VI razred Devojčice: bronza Danica Stanisavljev (OŠ “Žarko Zrenjanin“, Zrenjanin); Dečaci: bronza Damir Ubavić (OŠ “Žarko Zrenjanin“, Zrenjanin); VII-VIII razred – Dečaci: zlato Nemanja Ubavić (OŠ “Žarko Zrenjanin“, Zrenjanin),

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine – i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo održavanju Međuškolskog turnira u Obrenovcu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh