I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Najveći rukometni turnir u istoriji Zrenjanina

ŽRK Proleter će od 13. do 15. februara biti domaćin rukometnog turnira za devojčice i dečake, koji će po broju utakmica i učesnika daleko nadmašiti sve rukometne turnire održane do sada u gradu na Begeju.

ZRK Proleter Radnicki KG

Od subote do ponedeljka biće odigrano ukupno 217 utakmica u muškoj i ženskoj konkurenciji. Učestvuju 84 ekipe iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Rumunije. Za samo tri dana kroz Zrenjanin će prodefilovati 1.200 rukometaša i rukometašica, a kada se tu ubroje i treneri, zvanična lica, predstavnici klubova i roditelji dece, ukupan broj gostiju će sigurno preći cifru od 1.500 ljudi.

Trofej-Zrenjanina

I Taxi Zrenjanin

– Bilo je izuzetno teško animirati toliko veliki broj klubova. Iskoristili smo lične veze, ali smo odradili i dobar marketing. Rukometni radnici iz drugih zemalja su rado prihvatili poziv da dođu u naš grad. Iako nismo godinama u vrhunskom rukometu, još uvek je prisutno sećanje da je Zrenjanin rukometni centar. ŽRK Proleter je organizator turnira, ali se zahvaljujem i RK Proleter i ORK Zrenjanin, koji su takođe mnogo pomogli – istakao je direktor ŽRK Proleter, Zlatko Čaušević.

Utakmice će se igrati u Kristalnoj dvorani, „Medisonu“, sali OŠ „Žarko Zrenjanin“ i Zrenjaninskoj gimnaziji u subotu, nedelju i ponedeljak, praktično od 8 ujutru do 8 uveče. Zbog većeg broja prijavljenih ekipa, organizatori su jedan deo utakmica zakazali u salama u Aradcu i  Žablju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kompletan raspored i satnicu turnira možete pogledati na zvaničnom portalu „Trofeja grada Zrenjanina“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh